deze-wil-je-een-tool-die-stijl-en-functionaliteit-combineert-voor-werk-en-daarna-239299

Door de jaren heen is technologie steeds geavanceerder geworden. Telefoon, tablet of laptop zijn als een verlengstuk van onszelf. In tegenstelling tot de zeroes – waar we slechts konden kiezen uit een handvol fliptelefoons – sluit de technologie anno nu naadloos aan op onze levensstijl en persoonlijke voorkeuren. Resultaat: onmisbare producten die zowel functioneel als stijlvol zijn. We’re here for it. 

Stijlvol en functioneel 

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat we op onze laptop, tablet of telefoon goed kunnen werken en ontspannen. Maar als we toch kunnen kiezen, hebben we het liefst een exemplaar dat ook luxe en elegant is. De Surface Pro 9 van Microsoft bijvoorbeeld. Deze tablet heeft, naast de juiste functionaliteiten, ook een fijn uiterlijk. Het minimalistische design is er, naast graphite en platinum, in twee kleuren: sapphire en forrest. Zoals de namen al doen vermoeden zijn dit een diepgroene- en blauwe kleur. Risky? Welnee, deze kleuren zijn immers hartstikke tijdloos.

Stijlvolle technologie

Gouden combinatie

Nog even terugkomend op de functionaliteiten, die zijn namelijk minstens zo belangrijk. De Surface Pro 9 is net zo krachtig als een laptop, met de flexibiliteit van een tablet. Oftewel: de gouden combinatie.

Gebruik je je tablet het liefst voor drukke werkdagen, waarbij je veel onderweg bent? Dan zijn de 15,5 uur batterijduur en verbinding met 5G internet erg handig. Wil je even relaxen en een serie aanzetten, dan word je blij van het haarscherpe beeld. Als je je tablet gebruikt voor creatieve doeleinden koppel je ‘m gemakkelijk aan een slimme pen en headphones. Mocht-ie na die 15,5 uur toch uitvallen, dan laadt het tablet in no-time weer op. Verder heeft hij een fijn touchscreen, genoeg poorten om je snoeren in te pluggen en is-ie ook nog eens razendsnel.

Mocht je dus op zoek zijn naar een fijne tablet, dan raden we je de Surface Pro 9 van Microsoft aan. Al helemaal in combinatie met de bijbehorende accessoires, waarmee je ‘m nog verder personaliseert. Zoals we al zeiden: stijlvol én functioneel.

Meer weten over deze Surface Pro 9 of andere producten van Microsoft Surface? Info vind je op de website of in de winkels van MediaMarkt en Coolblue.