charlotte-tilbury-lanceert-magische-beautysamenwerking-met-disney-263462
©Charlotte Tilbury x Disney

Noem een iconischer duo dan Charlotte Tilbury en Disney – I’ll wait. De beautymogul is een samenwerking aangegaan met Walt Disney Animation Studios voor een spetterende animatie met de Queen of Glow zelf. De korte film volgt een geanimeerde Charlotte en Tinkerbell die door Londen vliegen om al je magische huid- en make-updromen uit te laten komen met haar speciale roségouden elfenstof.

Charlotte Tilbury x Disney

Het is een jaar vol grote samenwerkingen voor Charlotte Tilbury. Na Bella Hadid als het gezicht van het beautymerk te hebben gestrikt, slaat Tilbury nu de handen ineen met Disney. “Charlotte in de animatiewereld brengen en haar naast Tinkerbell laten vliegen was magisch”, zegt Dorothy McKim, speciale projecten en 2D animatie producer bij Walt Disney Animation Studios. “Charlottes enthousiasme en haar liefde voor Disney-animatie, vooral Peter Pan, is aanstekelijk geweest voor iedereen die aan het project werkt.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Tegelijk met de korte film lanceert Charlotte Tilbury een reeks limited-edition producten, waaronder een met Tinkerbell versierde Beauty Light Wand en Magic Cream. Ook omvat de samenwerking een campagne met tien make-up looks gecreëerd door wereldwijde beautyinfluencers en geïnspireerd op iconische Disney-figuren. Bovendien opent het merk een magische pop-upwinkel in de Selfridges Cornershop in Londen, waar fans zich kunnen onderdompelen in de magische samenwerking.

Charlotte Tilbury x Disney make-upkit
©Charlotte Tilbury x Disney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.