kim-kardashian-komt-met-nieuwe-skincare-lijn-dit-is-wat-je-moet-weten-213299
©Mario Sorrenti/SKKN

Een nieuwe dag, een nieuwe Kardashian-update. Minder dan een jaar nadat Kim Kardashian de stekker trok uit haar merk KKW Beauty, waagt ze zich opnieuw aan de beauty business. Zo lanceert Kim een volledig nieuwe skincare-lijn, genaamd SKKN BY KIM, die later deze maand uitkomt.

Kim Kardashian lanceert skincare-lijn

De nieuwe onderneming van Kardashian komt nog geen jaar na de aankondiging dat KKW Beauty, het eerste beautymerk van de ondernemer en reality-ster, niet meer bestaat. Fans speculeerden over een rebranding, maar het lijkt erop dat KKW Beauty vervangen wordt door een compleet nieuw merk. In plaats van make-up stort Kim zich nu op de wereld van skincare.

SKKN BY KIM belooft een hoogwaardige skincare-lijn te worden, met producten die er precies uitzien zoals je van Kim zou verwachten: minimalistisch, clean en in neutrale tinten. De lijn bestaat uit in totaal negen producten met innovatieve formules, ontworpen om de huid te revitaliseren. Daarnaast heeft de lijn een duurzaam karakter; zo zijn alle producten navulbaar, vegan en cruelty-free. En dat allemaal onder de 100 dollar, een zegen in de wereld van luxe huidverzorging.

SKKN BY KIM
©Hannah Tveite/SKKN

SKKN BY KIM

De lijn komt voort uit Kardashians eigen struggles met haar huid. Kim worstelt met psoriasis, een huidaandoening die resulteert in droge rode vlekken op het gezicht en lichaam. SKKN is ontstaan na jaren te hebben samengewerkt met dermatologen en esthetici (waaronder gezichtsbehandelaar Joanna Czech). Het merk biedt een volledige skincareroutine met onder meer een zachte reiniger, een serum met hyaluronzuur en een voedende nachtolie.

Benieuwd wanneer je de oogstrelende producten op je beauty-altaar kunt zetten? Noteer 21 juni in je agenda, want vanaf dan zijn de producten van SKKN BY KIM verkrijgbaar.