8-beroemde-koppels-met-matching-kapsels-van-kim-kardashian-en-pete-davidson-tot-de-beckhams-213180

Het is geen onbekend fenomeen dat koppels steeds meer op elkaar beginnen te lijken naarmate ze langer samenzijn. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen – al in 1987. Hoewel het in dit onderzoek gaat om getrouwde stellen, gebeurt het ook in redelijk nieuwe relaties. Niet alleen op het gebied van kledingstijl, maar ook als het aankomt op beautylooks. Deze beroemde koppels met matching kapsels zijn daarvan het levende bewijs.

Beroemde koppels met matching kapsels

Neem bijvoorbeeld Brad Pitt, die door de jaren heen bekend is gaan staan als heuse ‘kapselkameleon’. Wanneer hij een nieuwe vriendin heeft, verandert zijn hairdo mee. Of het meest recente voorbeeld: Kim Kardashian en haar beau Pete Davidson. Pete matcht tegenwoordig met zijn vriendin, nu hij zijn haar platinablond heeft geverfd.

Bekijk hieronder beroemde koppels die met hun matching kapsels laten zien dat ze overduidelijk bij elkaar horen.

David en Victoria Beckham met matching kapsels
©ANP
1/8
Native Share

David Beckham en Victoria Beckham

Een van de meest iconische koppels van deze tijd? Ongetwijfeld de Beckhams. David en Victoria zijn al samen sinds de jaren 90 en hebben door de jaren heen meerdere gecoördineerde looks laten zien. Zoals in 1998, wanneer de twee bij een modeshow arriveren met matching nonchalante pixies.

Ook een paar jaar later, in 2003, stemmen de Beckhams hun kapsels op elkaar af. Zo verschijnen ze beiden met een half opgestoken kapsel. Het moge duidelijk zijn: couples who style their hair together, stay together.

Brad Pitt en Gwyneth Paltrow in 1997
©CHARLES SYKES/Rex Features Ltd./ANP
2/8
Native Share

Brad Pitt en Gwyneth Paltrow

Als er iemand een fervente copycat is, dan is het Brad Pitt wel, zo is gebleken. Er zijn talloze voorbeelden te vinden op het internet, maar we hebben de beste voor je verzameld.

In 1997 matcht de acteur met zijn toenmalige verloofde Gwyneth Paltrow door zich hetzelfde korte, blonde kapsel met highlights aan te meten.

Brad Pitt en Jennifer Aniston in 1999
©Fotos International/Rex Features Ltd./ANP
3/8
Native Share

Brad Pitt en Jennifer Aniston

Na Gwyneth komt Jennifer Aniston, met wie Brad zes jaar een relatie had – en later ook trouwde. In 1999, als de twee net een jaar samen zijn, verschijnen ze op de rode loper met kapsels die de tongen flink losmaken. Beiden gaan voor een rommelige, typische Y2K-coupe.

Brad Pitt en Angelina Jolie in 2014
©ANP
4/8
Native Share

Brad Pitt en Angelina Jolie

Hoewel er nog veel meer voorbeelden zijn van Brad Pitt, is dit de laatste look van de acteur in deze lijst. Enter Brangelina. De twee zijn na een vechtscheiding ieder hun eigen weg gegaan, maar hun gezamenlijke looks blijven in ons geheugen gegrift. Zo ook tijdens de première van Jolie’s Maleficent in 2014. Pitt steunt zijn vrouw niet alleen door aan haar zijde te verschijnen, maar ook door te haar haarstijl te kopiëren.

Jason Momoa en Lisa Bonet in 2019
©ANP
5/8
Native Share

Jason Momoa en Lisa Bonet

Momoa en Bonet zijn sinds kort uit elkaar, maar ze hebben jarenlang een relatie gehad en dat is terug te zien in hun stijl. Beiden omarmen volledig de boho-look: Jason met zijn losvallende, krullende lokken en Lisa met haar lange dreadlocks.

Courtney Love en Kurt Cobain in 1993
©Fotos International/Rex Features Ltd./ANP
6/8
Native Share

Kurt Cobain en Courtney Love

Als een van de meest iconische koppels van de jaren 90 waren Kurt Cobain en Courtney Love het boegbeeld van punk rockstar style. Hun op elkaar afgestemde blonde shag heeft een noemenswaardige impact gemaakt op beautygebied.

Katie Holmes en Tom Cruise in 2007
©ANP
7/8
Native Share

Tom Cruise en Katie Holmes

Niet alleen hadden Tom Cruise en Katie Holmes zowaar dezelfde haarkleur, ook hun haarstijlen pasten op een gegeven moment bij elkaar. Zo kiezen beide acteurs in 2007 voor een korte coupe met een lange, nonchalante pony. En zelfs dochter Suri matcht met haar ouders met haar kastanjebruine lokken.

Kim Kardashian en Pete Davidson in 2022
©ANP
8/8
Native Share

Kim Kardashian en Pete Davidson

De afgelopen maanden heeft de ontluikende romance van Kim Kardashian en Pete Davidson bewezen even stijlvol als verrassend te zijn. Kardashian heeft een nieuw modehoofdstuk geopend, met Davidson aan haar zijde. Onlangs debuteerde ze een platinablond kapsel op het Met Gala, een look die ze tot op de dag van vandaag omarmt. Davidson matcht inmiddels met zijn vriendin en heeft zich ook een platinablonde coupe aangemeten.