rosalia-verschijnt-bij-de-latin-grammy-awards-met-wel-heel-bijzondere-wenkbrauwen-275453
©Getty Images

Rosalía laat nooit een kans voorbijgaan om een beautystatement te maken – en voor de Latin Grammy Awards maakte ze geen uitzondering. Voor de speciale avond in Sevilla, Spanje koos de popster om de aandacht te trekken met haar wenkbrauwen: de zangeres verscheen op de rode loper met gestreepte wenkbrauwen.

Rosalía tijdens Latin Grammy Awards 2023

Dat Rosalía graag met haar wenkbrauwen speelt, daar zijn we nu wel achter. De zangeres heeft van zichzelf volle wenkbrauwen, maar experimenteert graag. Zo bedekte Rosalía ze al eerder en tekende ze twee dunne wenkbrauwen in de plaats. (En dat was niet het enige bijzondere aan haar look: ze verfde de helft van haar haar rood.) Gisteravond, tijdens de Latin Grammy Awards, pakte de popster het echter anders aan. In plaats van te gaan voor dunne wenkbrauwen, koos ze voor de overtreffende trap van een wenkbrauwspleet. Ariel Tejada, die de beautylook verzorgde, scheidde de wenkbrauwen van Rosalía volledig. Dit zorgde voor een optische look met gestreepte wenkbrauwen die voor de helft afgeschoren leken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De keuze voor een opvallende wenkbrauw stak mooi af bij de Balenciaga-jurk van de zangeres, die genomineerd werd voor meerdere awards. De jurk is van volledig kant, met lange mouwen en een lage boothals. De beautylook werd afgemaakt met een golvende semi-wetlook, waarvan één haarpluk prominent voor haar voorhoofd hing. Om de aandacht naar haar jurk en haar wenkbrauwen te laten gaat, liet de zangeres uitbundige sieraden achterwege. Ben je op zoek naar een manier om je make-uplook dit seizoen op te fleuren? Neem een voorbeeld aan Rosalía en laat je wenkbrauwen je creatieve canvas zijn.

rosalia latin grammy's
©Getty Images