rosalia-is-bijna-onherkenbaar-met-rood-haar-en-heel-dunne-wenkbrauwen-221011
©Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Rosalía houdt haar beautylook vaak natuurlijk, maar is niet bang om nieuwe dingen te proberen. Nu laat ze op Instagram een totale make-over zien: halfrood haar en heel hoge en dunne wenkbrauwen.

Rosalía ondergaat make-over in São Paulo

Rosalía is op dit moment op wereldtour en dat ontgaat het internet zeker niet. Op TikTok verschijnen filmpjes van de zangeres die als onderdeel van haar show kauwgom kauwend verveeld het publiek in kijkt. Ook poetst ze zingend de make-up van haar gezicht. Maar na haar recente concert in São Paulo, Brazilië besloot de Motomami een beauty make-over te ondergaan voor een avond uit in de stad.

Op Instagram plaatst de Spaanse zangeres een reeks foto’s waarop te zien is dat ze aan de ene kant van haar scheiding rood haar heeft, en aan de andere kant haar natuurlijke haarkleur. Het kapsel wordt afgemaakt met twee nineties-vlechtjes aan de voorkant – wat op dit moment erg populair is onder beroemdheden, kijk maar naar JLo. Het haar werd gedaan door haarartiest Serpiente, die met haar meereist tijdens de tour.

Om de look nog meer nineties te maken, haakt Rosalía ook in op de dunne wenkbrauwentrend, al tilt ze de look naar een heel ander niveau. Mariona Botella, de make-upartiest van Rosalía, poederde haar eigen wenkbrauwen weg. Vervolgens bracht ze wenkbrauwen aan die dunner dan dun zijn, en een enorm hoge hoek bevatten. Om het af te maken draagt de zangeres enkel mascara als ooglook en een natuurlijke kleur lippenstift. Dat dan weer wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIONA BOTELLA (@marionabotella)