deze-nederlandse-modelabels-zijn-favoriet-bij-hailey-bieber-220594
©ANP

Hailey Bieber staat de afgelopen jaren naast haar befaamde glazed donut beautylook minstens zo bekend om haar feilloze stijl. Van oversized Bottega Veneta-jassen tot klassieke jeans van Khaite en Nike-sneakers: het model is altijd on trend terwijl ze trouw blijft aan haar relaxte persoonlijke esthetiek met een tijdloze twist. Maar wist je dat Hailey Bieber ook vaak gekleed gaat in stijlvolle Nederlandse modelabels? Deze drie merken – geliefd door een bredere internationale fashion crowd – hebben we bij het model gespot.

Hailey Bieber in Nederlandse modelabels

1: FLORE FLORE

We zagen Hailey Bieber onder meer in een nieuw opkomend Nederlands modelabel dat bekendstaat om haar tijdloze cotton classics: FLORE FLORE. Opgericht door Flòrian van Zuilen in de zomer van 2021, is het in Amsterdam gevestigde label uitgegroeid tot een gewild merk voor de tijdloze en minimalistische stijl. De ingetogen en klassieke basics zijn gemaakt van 100 procent biologisch katoen, met een cleane en flatterende snit. Hailey werd gespot op Instagram gehuld in een van de staple items van het merk: de tijdloze Car Tee in de kleur Heather grey.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FLORE FLORE (@floreflore.world)

2: Wandler

Het Nederlandse label Wandler werd in 2017 opgericht door Elza Wandler en is uitgegroeid tot een household name in de modewereld. Met de kenmerkende tassen, schoenen en inmiddels zelfs broeken verovert het merk het straatbeeld. Bekend is vooral de Hortensia Bag, maar inmiddels zijn ook de schoenen zoals de Isa Sandals wereldwijd geliefd. Spelend in functie en vorm toont Wandler een onderscheidende esthetiek: elegant maar immer met een onverwachte twist. We zagen Hailey eerder in onder meer de Ava Mule en de Two-Tone Isa Leather Ankle Boots. Je shopt de muiltjes hier.

3: KASSL

KASSL Editions werd in 2018 opgericht door Bart Ramakers en mede-oprichter van de Antwerpse luxe winkel Graanmarkt 13 Ilse Cornelissen, nadat ze geïnspireerd raakten door de authentieke vissersjas. Een moderne en tegelijk tijdloze variant van de jas werd het uitgangspunt van het label. Het merk maakt internationaal furore met haar moderne jassen en tassen gedragen door fashion editors en influencers. Ook Hailey Bieber is fan, en werd eerder gespot in de Original-jas van rubber, in de kleur Tawny. De jas vind je op de website van KASSL.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KASSL Editions (@kassleditions)