hailey-biebers-vakantiegarderobe-is-de-ultieme-droom-219628
©Jesal/Shutterstock

Als we iemands vakantiegarderobe mogen lenen, dan zou het die van Hailey Bieber zijn. Haar meest recente Instagrampost – met als bijschrift ‘Zeven landen. Veel lekker eten. Een hoop lol. En veel jetlags’ – zit boordevol jaloersmakende modemomenten en opvallende looks die je zullen inspireren voor je eigen zomerstijl.

De vakantiegarderobe van Hailey Bieber

Terwijl ze haar man Justin Bieber in Europa vergezelt tijdens zijn Justice World Tour, serveert de 25-jarige een reeks ensembles die de moeite waard zijn. Van een zwarte Eb Denim-minirok met een grijs vintage T-shirt en zwarte Balenciaga-sneakers, tot een vintage bikerjack, een witte cargobroek en Nike Shox-sportschoenen. Het mag duidelijk zijn: Hailey Bieber haalt alles uit de kast voor haar vakantiegarderobe.

Maar laten we ook vooral niet Hailey’s crèmekleurige Nuvonu-prairiejurk en Adidas Samba-sneakers vergeten, die ze draagt terwijl ze op een steiger van een ijsje geniet. Of het moment dat ze haar Levi’s combineert met een vintage Nike-baseballpet, een witte tanktop en zwarte Balenciaga Bulldozer-laarzen. De opvallendste look? Een LBD van Mirror Palais gedragen met zwarte Chanel-loafers, witte sokken en een leren schoudertas van Bottega Veneta.

Tussen de looks door deelt het model nog een moment in een bubbelbad, het uitzicht vanuit haar bed op pittoreske bergen en een foto van haar Yorkshire Terriër, Oscar. Ons oordeel? Hailey heeft de beste zomer ooit, en wordt vergezeld door de perfecte garderobe.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.