diary-rose-bertram-in-de-dior-express-van-parijs-naar-cap-dantibes-voor-la-collection-privee-212101
©Aicha Abdoun

Ik weet niet waar ik moet beginnen, zo adembenemend was deze treinreis. Een van de iconische Belmond-treinen was speciaal voor de reis overgenomen door het mode- en beautyhuis Dior. We stapten op in Parijs en gingen via onder andere de stad Lyon naar eindbestemming Cannes.

We sliepen in luxe cabines, er was een cocktailbar én een spa, waar je tijdens de reis een facial of massage kon nemen. Ik bleef maar foto’s maken van de trein en de Franse landschappen die voorbijschoten. In de nacht hebben we zelfs in de trein gedanst, in de bar, waardoor ik mijn gouden beautytip zelf even los heb gelaten (minimaal 8 uur per nacht slapen!). You gotta live a little

Eden Roc

Gelukkig waren er genoeg Dior-oogpatches en serums to the rescue, want de volgende dag kwamen we op onze eindbestemming aan: Cannes. Daar verbleven we in het iconische Hotel Eden Roc in Cap d’Antibes, mijn favoriete hotel als ik aan de Franse Riviera verblijf. Hier slapen regelmatig beroemdheden en royals. De locatie en het zwembad, aan de zee en tussen de rotsen, blijft bijzonder. Hoe vaak je het ook hebt gezien.

Je kunt hier ook lunchen en van het uitzicht genieten, in het restaurant. Daar ploften we neer voor een buffet en champagne, om de lancering van de nieuwe parfumlijn van Dior te vieren: DIORIVIERA, een speciale lijn van La Collection Privée. Alle geuren van de Franse kust zijn in vijf verschillende parfums gegoten. Mijn favoriet: Tobacolor, voor een warme zomeravond en de speciale editie Eden-Roc, voor overdag.

Hier een fotoverslag van mijn reis.

©Aicha Abdoun
Ready voor de Dior Express
©Aicha Abdoun
Heerlijke massage in de spa van de trein
©Aicha Abdoun
Laatste halte: Cannes
©Aicha Abdoun
Inchecken bij Hotel Eden Roc
©Aicha Abdoun
Touch up voor de lunch
©Aicha Abdoun
Met Vogue-hoofdredacteur Yeliz naar de lunch
©Aicha Abdoun
Na de lunch mochten we als eersten de nieuwe geur Eden Roc ruiken
©Aicha Abdoun
De speciale verpakking is ontworpen door creative director van Dior Maria Grazia Chiuri