blake-lively-verschijnt-op-de-rode-loper-met-deze-zomerse-haartrend-van-de-runway-253164
©Nina Westervelt/Variety via Getty Images

Ze schitterde in afwezigheid tijdens het Met Gala, maar onlangs verscheen Blake Lively weer op de rode loper. Hier draagt de actrice een kapsel dat we al eerder spotten als zomerse haartrend op de runway: een uitbundige bos krullen.

Blake Lively gespot met zomerse haartrend

Meestal zien we Blake Lively met stijl haar, maar dit keer verscheen ze met krullen op een evenement in New York. Het uitbundige kapsel, gedaan door haar haarstylist Kristofer Buckle, zien we steeds vaker bij beroemdheden. Het is dan ook een van de grootste zomerse haartrends van het lente-zomerseizoen 2023.

Een paar maanden geleden werd dit kapsel al opgemerkt op de runways van de lente/zomer 2023-modeweken – en dan vooral in New York. Bella en Gigi Hadid werden allebei krullend de catwalk opgestuurd tijdens de show van Tom Ford, wat de terugkeer van de strakke krul bevestigde. Terwijl we tijdens de herfst/winter 2022-modeweken nog vooral losse krullen zagen, is dat nu wel anders. De volumineuze blow-out heeft plaatsgemaakt voor een pittigere permanentversie. Van Tom Ford tot Ulla Johnson, via Vogue World: de krullen zaten er goed in op de catwalks die de trends van nu voorspelden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Bella hadid tom ford
©Spotlight