bewijst-deze-foto-dat-blake-lively-is-bevallen-van-haar-vierde-kind-242114
©Getty Images

Blake Lively weet ons altijd te verrassen – niet alleen wat haar looks en hilarische social media-convo met haar man Ryan Reynolds betreft, maar ook de manier waarop ze haar zwangerschappen aankondigt. Nadat ze tijdens de première van Detective Pikachu in 2019 aankondigde haar derde kindje te verwachten door hoogzwanger in een kanariegele jurk op de rode loper te verschijnen, maakte ze vorig jaar september wederom haar entree met een baby bump op de rode loper – deze keer in een fonkelende Valentino-look en baby nummer vier in haar buik. Inmiddels lijkt Blake Lively te zijn bevallen.

Blake Lively bevallen van vierde kind

Afgelopen zondag stond in het teken van de Super Bowl, waar Rihanna tijdens haar langverwachte optreden op iconische wijze de zwangerschap van haar tweede kind aankondigde (kon het überhaupt iconischer dan de vorige keer?). Ook Blake Lively en Ryan Reynolds zaten er klaar voor. Op Instagram deelde Blake beelden van de avond – zónder zichtbare babybuik. “Puppy Bowl Sunday 2023”, lezen we onder de post. “Druk bezig geweest”, voegde ze daaraan toe.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Zeker weten of het koppel inderdaad hun vierde kind heeft verwelkomd doen we niet, aangezien Blake en Ryan het nieuws van de geboorte nog niet hebben bevestigd. Maar de foto die de actrice plaatst op Instagram is wel een grote hint. Onder de post zijn duizenden reacties te lezen waarin fans het stel feliciteren met de komst van hun vierde baby.

Weer een dochter?

Blake Lively en Ryan Reynolds vierden afgelopen najaar nog hun tienjarige huwelijk. Hollywoods favoriete koppel leerde elkaar kennen op de set van hun gezamenlijke film Green Lantern in 2010. Een jaar later begonnen ze te daten en weer een jaar later stapten ze samen in het huwelijksbootje. Het stel is al ouders van drie dochters: James (7), Inez (5) en Betty (2). Of het stel wederom een meisje heeft gekregen, blijft ook nog onzeker. “Ik ben onwijs blij als het weer een meisje wordt. Ik ken meisjes, dus ik hoop er een beetje op”, zei Reynolds onlangs nog in een interview.