blake-lively-deelt-slimme-hack-om-te-kleine-jurk-te-dragen-tijdens-zwangerschap-237890
©Evan Agostini/Invision/AP

Dat Blake Lively haar eigen stylist is, betekent dat ze af en toe inventief moet zijn met haar garderobe. Gelukkig is de 35-jarige actrice dat zeker: afgelopen weekend deelde Lively een hack waarmee ze een te kleine jurk tijdens haar zwangerschap kan dragen.

Blake Lively deelt hack

Op Instagram deelt de zwangere actrice een oplossing voor wanneer je een jurk niet meer past tijdens de zwangerschap. Lively besloot haar te kleine gestipte jurk te combineren met een te kleine zwarte rok. Het resultaat? Een unieke look die ze afmaakte met een parelketting en pumps van Manolo Blahnik.

Bij de foto schrijft ze: ‘Als je de achterkant van je rok niet kan dichtritsen en de voorkant van je jurk niet kan dichtknopen, draag dan beide. Wie zegt dat twee fouten elkaar niet wegstrepen?’

blake lively instagram stories hack zwangerschap
©Instagram Blake Lively

Zwangerschap

Blake Lively is in verwachting van haar vierde kind met haar 46-jarige echtgenoot Ryan Reynolds. Het stel is al trotse ouders van drie dochters: James, Inez en Betty.

Blake kondigde haar zwangerschap in september 2022 aan, toen zij met een zichtbare buik op de rode loper tijdens de Forbes Power Women Summit verscheen. Twee dagen later deelde de Gossip Girl-actrice een reeks privéfoto’s van haar zwangerschap op Instagram, in de hoop dat de paparazzi haar met rust laat. Bij het bericht schreef ze: ‘Hier zijn foto’s van de zwangere mij in het echte leven, zodat de elf jongens die buiten mijn huis wachten op een waarneming van een eenhoorn me met rust kunnen laten. Je maakt mij en mijn kinderen bang. Dank aan alle anderen voor alle liefde en respect en voor het blijven ontvolgen van accounts die foto’s van kinderen delen. Jullie hebben alle macht. En bedankt aan de media die een ‘No Kids Policy’ hebben. Jullie maken allemaal het verschil.’