blake-lively-in-verwachting-van-vierde-kindje-met-ryan-reynolds-223604
©John Angelillo/UPI/Shutterstock

Groot nieuws! Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten hun vierde kindje. De actrice verscheen donderdag op de 10e jaarlijkse Forbes Power Women’s Summit, waar ze poseerde met een zichtbare baby bump.

Blake Lively zwanger

Blake Lively is zwanger en verwacht baby nummer vier met acteur Ryan Reynolds. Dit heugelijke nieuws deelt de 35-jarige actrice op de rode loper én op het podium. Tijdens de Forbes Power Women Summit, waar Lively werd geëerd, verscheen ze in een korte, gouden jurk met pailletten van Valentino. In deze glamoureuze jurk was haar zwangere buik goed te zien.

De Gossip Girl-ster maakte de look af met een retro, jaren 60 kapsel: volumineus haar met een haarband. Daarnaast droeg ze een witte sjaal om de nek, grote oorbellen en gigantische witte platform heels, eveneens van Valentino.

Moederschap

Blake Lively en Ryan Reynolds vierden onlangs nog hun 10-jarige huwelijk. Hollywoods favoriete koppel leerde elkaar kennen op de set van hun gezamenlijke film Green Lantern in 2010. Een jaar later begonnen ze te daten en weer een jaar later stapten ze samen in het huwelijksbootje. Het stel is al ouders van drie dochters: James (7), Inez (5) en Betty (2).

Het gezin is erg op hun privacy gesteld, maar vorig jaar november deed Blake Lively nog een boekje open over het moederschap in een interview met People. Over het combineren van haar gezinsleven met haar drukke carrière vertelde ze: “Ik wil zo goed als menselijk mogelijk aanwezig zijn als moeder en ik wil dat ze mijn aanwezigheid voelen. Maar ik denk ook dat de beste manier om de beste moeder te zijn: om ze te laten zien dat je een leven en een passie kunt hebben en een identiteit die niet alleen moeder is.”

blake lively zwanger in verwachting forbes summit 2022
©John Angelillo/UPI/Shutterstock