dit-is-de-astrologie-achter-de-relatie-van-blake-lively-en-ryan-reynolds-213671

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn al jaren een van de meest geliefde Hollywood-koppels. Bij hen lijkt alles áltijd goed te zitten. Wanneer de twee op de rode loper verschijnen of als ze elkaar grappig plagen op social media, spat de liefde ervan af. Ondertussen zijn Blake en Ryan alweer tien jaar samen. Hun geheim? Laten we hun horoscopen bekijken.

De astrologie achter de relatie van Blake Lively en Ryan Reynolds 

De twee kennen een behoorlijk leeftijdsverschil: zij is 34, hij 45. Ryan werd geboren op 23 oktober 1976 om 04:30 uur in Vancouver, Canada. Dat wil zeggen dat Ryan’s zonneteken Schorpioen is. Zijn ascendant is Maagd – en daar is gelijk de eerste clue waarom het tussen deze twee zo goed werkt.

Zelfkritiek en begrip

Blake Lively werd namelijk op 25 augustus 1987 om 05:07 uur geboren in Los Angeles. Dat betekent dat ze ter wereld kwam met haar zon in het teken Maagd. Omdat Ryan’s ascendant Maagd is, voelen de twee elkaar zo goed aan. Ze hechten veel waarde aan hard werken, steken graag de handen uit de mouwen om elkaar te helpen en houden van stabiliteit.

Daar houdt het niet op, want de Maagd-energie is in beide horoscopen zeer aanwezig. Dat is prettig; het helpt ze om aan een gezamenlijk doel te werken. Maagden zijn sterk gefocust op verbetering. Bij zichzelf, maar ook bij hun partners. Er is altijd wel iets dat beter kan, en dan kun je het beste een partner hebben die dat begrijpt. Blake heeft deze neiging door haar vele Maagd-plaatsingen nog net iets sterker dan Ryan. Hij is daarentegen als Schorpioen perfect in staat om Blake tijdens zelfkritische momenten te laten merken dat hij haar in ieder geval fantastisch vindt.

Behulpzaam en dankbaar

Ook als het op communicatie aankomt, zit het wel goed tussen de twee. Blake kan de neiging voelen haar liefde (nog net iets meer dan Ryan) te laten blijken door hem te helpen. Dat zal Ryan andersom ook voor haar doen, maar zij zal altijd degene zijn die méér helpt. Zolang Ryan zijn dankbaarheid laat zien (en dat blijft doen) en Blake beseft dat ze er zelf voor kiest om Ryan op die manier te ondersteunen, is dit prima.

Daarnaast is het leuk om even in het speelse karakter van hun relatie te duiken. De twee maken eindeloos grapjes op social media. Met elkaar, maar vooral ook óver elkaar. Dat maakt ze likeable, niet alleen voor elkaar, maar ook voor de buitenwereld. De astrologie achter de relatie van Blake Lively en Ryan Reynolds laat dit op meerdere manieren zien. Zo maakt Ryan’s Jupiter een verbinding met Blake’s zon. Dit wijst op (gezamenlijk) succes, plezier en enthousiasme.

De twee hebben ook een gezamenlijk doel, en werken daar vol enthousiasme naartoe. En dat blijven ze waarschijnlijk doen, want er zijn talloze factoren te bespeuren die erop wijzen dat Blake en Ryan het prima long term met elkaar uithouden. Niet geheel toevallig dus, dat de teller ondertussen al op elf jaar staat.

Bente de Bruin is journalist, astrologie-expert en auteur van het boek ‘Het staat (niet alleen) in de sterren’. Voor Vogue.nl duidt ze astrologie-onderwerpen en verbindt ze sterrenbeelden aan stijl, trends, (liefdes)relaties en carrièrekeuzes.