de-astrologie-achter-de-relatie-van-kourtney-kardashian-en-travis-barker-213047
©ANP

Het was niet te missen: de driedelige bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Hetzelfde geldt voor alle PDA-filled foto’s van de twee, die naar het schijnt niet van elkaar af kunnen blijven. Dat het koppel geen genoeg van elkaar kan krijgen, moge duidelijk zijn. Maar wat zegt de astrologie daar eigenlijk over? Tijd om eens in de horoscopen van Kourtney en Travis te duiken.

De astrologie achter de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Travis Barker werd geboren op 14 november 1975 om 8:59 p.m. in Fontana, Californië. Dat betekent dat zijn zon in het teken Schorpioen staat. Voor de kenners is dit vast geen verrassing, want Travis ademt Schorpioen-energie. Kourtney kwam ter wereld op 18 april 1979 om 3:15 a.m. in Los Angeles, Californië. De zon staat in haar horoscoop in het teken Ram.

Gepassioneerd en intens

Als we alleen naar hun zonnetekens kijken, hebben de twee best wat overeenkomende eigenschappen. Schorpioen en Ram staan beide bekend als gepassioneerde, intense tekens. Ze weten wat ze willen en gaan ervoor, maar de manier waarop is verschillend. Waar Schorpioen toeslaat op het perfecte moment (en geen seconde eerder), is Ram een stuk impulsiever. Dit teken staat niet echt bekend om zijn geduld, maar dat hoeft de twee geen problemen op te leveren.

Als we verder kijken naar hun horoscopen, valt er een ding als eerste op: op het gebied van aantrekkingskracht scoren ze een tien. Hoe kan het ook anders? Hun horoscopen maken een aantal mooie aspecten. Om te beginnen maakt Kourtneys Venus een aspect met Travis’ zon. Dat zorgt ervoor dat de twee er samen fantastisch uitzien én dat ze zich in elkaars gezelschap ook zo voelen. Dit delen ze maar al te graag met de rest van de wereld, wat alle spicy kiekjes verklaart.

Dit aspect laat nog iets interessants zien. Zo wijst het erop dat er niet alleen sprake is van liefde, maar ook van goede vriendschap. Dat dat het geval is, bewijst het feit dat Kourtney en Travis al jaren vrienden waren voor er een romantische vonk oversloeg. Dit schept een fijne, stevige basis voor een mogelijk lang en gelukkig leven samen.

Helen en regelen

De astrologie achter de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker laat uiteraard niet alleen maar goeds zien. Zo blijkt spiritual healing een thema in hun relatie. Dat hoeft het liefdesgeluk van de newlyweds niet in de weg te zitten, als ze elkaar hiervoor de ruimte geven. Het herkennen en erkennen van elkaars wonden is daarbij essentieel, net als voldoende tijd om aan eigen issues te werken.

Eventuele moeilijkheden kunnen ook ontstaan op het gebied van dagelijkse, praktische zaken. Vooral Travis kan hier moeite mee hebben omdat hij heel weinig invloed van het element aarde in zijn horoscoop heeft. Dat kan hem een gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel opleveren, net als moeite met organiseren en het afmaken van zijn klussen. Bij Kourtney zijn de elementen beter in balans, dus zij ervaart deze moeilijkheden niet op dezelfde manier als Travis. Natuurlijk kan ze hem hierbij ondersteunen, maar dit kan op de lange termijn ook gaan irriteren. De tijd zal het leren. De twee lijken voorlopig niet druk met dagelijkse, praktische zaken en vermaken zich prima op hun roze wolk.

Bente de Bruin is journalist, astrologie-expert en auteur van het boek ‘Het staat (niet alleen) in de sterren’. Voor Vogue.nl duidt ze astrologie-onderwerpen en verbindt ze sterrenbeelden aan stijl, trends, (liefdes)relaties en carrièrekeuzes.