blake-livelys-antieke-oma-manicure-is-verrassend-chic-231618
©Valery HACHE / AFP

Waar haal jij de inspiratie voor een manicure vandaan? Terwijl velen van ons zich aangetrokken voelen tot seizoenstinten als ossenbloedrood, halen de beste nail artists niet alleen ideeën uit de natuur, maar ook uit kunst, muziek, mode en architectuur. Blake Lively haalt ondertussen haar persoonlijke inspiratie uit… behang.

Blake Lively deelt manicure op Instagram

Op haar Instagramverhaal plaatst Blake Lively een foto van haar verse manicure. Haar nagels hebben een ovale vorm en zijn voorzien van een mosterdkleurige, kastanjebruine en groene nail art, die de actrice ‘antiek oma-behang’ noemt. Ze bedankt de beroemde nagelstylist Elle Gerstein voor het ontwerp. De nagels hebben misschien alle kenmerken van het oude, brocante bloemenbehang in de stijl van de jaren zeventig, ze zien er zeker goed uit bij Lively. Noem het oma-nagels, maar moeiteloos vertaald naar 2022.

In de post tagt Lively ook House of Hackney, een Brits interieur-, mode- en lifestylemerk dat bekendstaat om zijn prints en patronen. Dit suggereert dat het duo werd geïnspireerd door een behang van het merk. Hoewel er talloze verschillende stijlen op de website van House of Hackney te vinden zijn, vermoedt Vogue dat het de Aurora Wallpaper in Chartreuse is, die een eerbetoon is aan chinoiserie en een vergelijkbaar kleurenpalet heeft.

Dus, als je de volgende keer naar de nagelsalon gaat of je favoriete nagelstylist ziet, doe dan net als Blake Lively en denk buiten de gebaande paden.

blake lively manicure nagels oma behang
©@blakelively

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.