jennifer-lopez-neemt-deze-tiktok-nageltrend-over-maar-met-een-twist-229660
©ANP

Nothing new: Jennifer Lopez heeft weer een geweldige set nagels laten zetten. Van haar melkkleurige bruidsmanicure tot haar vampy herfstmanicure: de iconische performer heeft de laatste tijd bijna elke gelegenheid bijgewoond met meesterlijke nagels. Nu geeft Jennifer Lopez haar eigen draai aan de meest recente TikTok-nageltrend, genaamd: ‘boyfriend nails’. Hier lees je meer over de gewilde manicure.

Jennifer Lopez neemt TikTok-nageltrend over

Een van Jennifers vaste nagelstylisten Tom Bachik creëerde recent een puntige, roomwitte manicure met vergulde details bij de zangeres. Elke nagel werd versierd met delicate metalen stickers, waaronder harten, kettingen, mini-hoepelpiercings en kristallen studs. Eén nagel grijpt onze aandacht: op haar middelvinger staat cursief ‘JLo’. De sticker is een knipoog naar de iconische bijnaam van Jennifer Lopez, waarmee de zangeres bovendien haar eigen draai geeft aan de TikTok-nageltrend van manicures met initialen.

Boyfriend nails

Het is overigens niet de eerste keer dat we Lopez zien met zogenoemde ‘boyfriend nails’: in de zomer spotten we haar al met een nagelontwerp waar de initialen ‘J/B’ op stonden. Dit was natuurlijk een knipoog naar haar echtgenoot Ben Affleck, en bovendien ook een meer exacte interpretatie van de ‘boyfriend nails’. Toch bewijst haar meest recente manicure dat de TikTok-trend niet om een geliefde of partner hoeft te gaan. In plaats daarvan kan de nageltrend een eerbetoon zijn aan jezelf – single, bezet of whatever jouw status ook is.

Jennifer Lopez nagels
©Tom Bachik / @tombachik

 

Jennifer Lopez nagels manicure
©Tom Bachik / @tombachik

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.com