dua-lipa-is-terug-op-instagram-met-een-nieuw-kapsel-271689
©David Fisher/Shutterstock via ANP

Wanneer een beroemdheid radiostil wordt op Instagram, weet je dat er iets te gebeuren staat. Na een zomer waarin ze haar vakantiekiekjes veelvuldig deelde, haalde Dua Lipa plotsklaps haar feed leeg. Maar de zangeres keert vandaag terug naar het platform – inclusief een nieuw kapsel: Dua heeft nu rood haar.

Dua Lipa heeft nu rood haar

“Mis je me?” schrijft de popster bij de foto die werd gemaakt door fotograaf Tyrone Lebon. Bekendheden als ontwerpers Simon Porte Jacquemus en Donatella Versace geven allemaal het enige juiste antwoord: ja, we missen Dua. Op de foto zien we dat de zwarte manen van Lipa hebben plaats gemaakt voor een rode kleur. Niet alleen bewijst de zangeres hiermee dat rood opnieuw de haarkleur van de herfst wordt, ook laat ze meteen weten welke exacte kleur we dit seizoen veel zullen zien: cherry red. Deze tint zagen we al in andere vormen voorbij komen. Zo was het bijvoorbeeld de kleur die domineerde in Sabato Sarno’s debuutcollectie voor Gucci.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op de foto houdt Dua Lipa haar look verder simpel, met omhoog geborstelde wenkbrauwen en licht glanzende lippen. Dat de zangeres vraagt of haar fans haar missen in de tegenwoordige tijd, zou suggereren dat de zangeres niet van plan is om volledig terug te komen op Instagram. De popster is dan ook druk bezig met haar aanstaande album, dat in 2024 zal verschijnen. Of het rode haar van Dua Lipa een hint geeft over haar nieuwe muziek, daar kunnen we nu alleen nog maar naar gissen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)