shay-mitchell-verft-haar-rood-en-dat-dankzij-fans-224607
©ANP

Shay Mitchell heeft nu rood haar – en dat heeft ze te danken aan haar fans. De actrice vroeg via een poll op Instagram of zij haar haar rood of blond moest verven. Nadat volgers massaal voor rood kozen, voegde Mitchell daad bij het woord.

Shay Mitchell verft haar zelf

Shay Mitchell was toe aan een nieuw kapsel. De haartransformatie moest dan ook meteen gebeuren. Herkenbaar, want stel je voor dat je te veel tijd hebt om je te bedenken. De Pretty Little Liars-actrice vroeg haar fans: rood of blond? Om alvast een idee te geven hoe het eruit zou zien, postte Mitchell twee foto’s met haarfilters.

Niet lang daarna verscheen de actrice opnieuw op Instagram. ‘Jullie hebben gestemd’, plaatste ze bij een foto op haar feed. ‘En dank aan de enige echte @jesushair voor het meegaan met mijn extreme last-minute wens om mijn haar te verven na een shoot van een hele dag.’ Dat het een spontane actie was, is wel te zien aan de manier waarop Mitchell haar haar verfde: gewoon in de gootsteen van de keuken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell)

Winters rood

Rood haar is al even de haartrend van het moment – Kendall Jenner, Zendaya en Rosalía vielen al voor de kleur. En nu de trailer van De Kleine Zeemeermin met Halle Bailey is uitgekomen, zal het Ariël-effect nog wel even aanhouden. Toch zien we wel een transitie van een zomerse kleur rood naar winterrood: na de populariteit van de haarkleur koper, lijkt een donkere kleur rood nu in trek. Net zoals Shay Mitchell nu heeft.

De actrice nam een risico, want vlak nadat ze haar haartransformatie onderging, vloog Mitchell naar Milaan om de show van Fendi bij te wonen. Gelukkig loonde dit, want de actrice ziet er prachtig uit.