koper-is-de-winnende-haarkleur-van-dit-moment-deze-inspiratiebeelden-bewijzen-waarom-218710
©ANP

Mocht het nog niet duidelijk zijn na de zoveelste beroemdheid die voor rood kiest: de haarkleur koper viert hoogtij. Al een aantal maanden zelfs, waarmee de trend bewijst dat ‘ie here to stay is. Voor iedereen die zich wil wagen aan de tint en graag inspiratie opdoet, zet Vogue de mooiste voorbeelden van koperkleurige kapsels op een rij.

Koper als haarkleur

De nieuwe opleving van koper begon vorig jaar, toen Gigi Hadid de kleur debuteerde. Zoals te verwachten, steeg de vraag naar koperkleurige lokken op spectaculaire wijze. Neem nog een ultieme cool girl die overgaat op de haarkleur en een trend is geboren. Zo verscheen niemand minder dan Kendall Jenner met koperkleurige lokken op de catwalk bij Prada tijdens Milan Fashion Week in februari. Veel beroemdheden en it-girls volgden, onder wie Blackpinks Jennie en Euphoria-ster Sydney Sweeney.

Inmiddels zijn we maanden verder en de trend lijkt nergens naartoe te gaan. Niet zo vreemd, aangezien koper een veelzijdige kleur is en voor veel verschillende huid- en haartinten werkt. Van vlammend rood tot subtiel rosé, er is voor ieder wat wils. Als je erover denkt de sprong te wagen, kun je het beste met je kleurspecialist overleggen om de exacte kleur te vinden die goed bij je past.

Inspiratie voor een koperkleurig kapsel

In de tussentijd kun je de nodige inspiratie opdoen en je vergapen aan de mooiste koperkleurige tinten van beroemdheden, modellen en streetstyle-sterren.

Kendall Jenner

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Jennie Kim

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J (@jennierubyjane)

Sydney Sweeney

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Oumayma Elboumeshouli

Adwoa Aboah

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Barbie Ferreira

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door barbie ferreira (@barbieferreira)

Lauren Lewis

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren Lewis (@laurenlewiss_)