halle-berrys-krullen-zijn-het-bewijs-dat-paars-haar-een-moment-heeft-218640
©ANP

Het is niet alleen een hot girl summer, maar overduidelijk ook een fun girl summer. Met trends als Barbiecore, catsuits en met strass bezaaide ontwerpen staat zomer 2022 volledig in het teken van plezier en dat laten zien met je look. Ook op beautygebied is de fun girl summer gaande, met een reeks gedurfde haarstijlen die de revue passeren. Naast de platinablonde lokken van Gigi Hadid en het roze kapsel van Dua Lipa is daar nu Halle Berry met paars haar.

Halle Berry met paars haar

De Bruised-actrice debuteerde afgelopen weekend een nieuw kapsel op social media. Zo deelt Halle Berry twee selfies op Instagram waarop we haar zien met paars haar. Levendige paarse krullen, om precies te zijn. Op de beelden zien we de Oscarwinnares met asymmetrisch geknipte lokken die kort en zwart zijn aan de zijkanten en lang, paars en krullend bovenop. “Ik weet dat het lijkt alsof ik niets doe, maar mijn haar is nogal druk”, schrijft Berry bij de foto’s.

De Hollywoodster werd afgelopen donderdag voor het eerst gespot met haar paarse look tijdens een date night met haar vriend, singer-songwriter Van Hunt. Ze gaf haar nieuwe kapsel de perfecte kans om te stralen door voor een onopvallende outfit te kiezen, bestaande uit een zwarte blouse en grijze cargobroek.

Paarse lokken

Berry is de nieuwste beroemdheid die zich waagt aan een rigoureuze haarlook. Sinds de komst van de Barbiecore-trend – waarbij alles om hot pink draait – lijkt niet alleen de garderobe, maar ook de hairdo van menig beroemdheid roze te kleuren. Zo zagen we Megan Fox met lichtroze lokken, terwijl Dua Lipa onlangs voor een meer knallende tint ging. Na roze is nu paars in opkomst, met celebrities als Kourtney Kardashian en Megan Thee Stallion die al gespot zijn met de haarkleur. Wij zijn heel benieuwd wie volgt na Halle Berry en haar paarse krullen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Foe Thee Frenchie (@frenchie4oe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating)