barbiecore-op-zn-best-dua-lipa-heeft-nu-knallend-roze-haar-216898
©ANP

Net terug van een wereldwijde tournee rust Dua Lipa niet lang op haar lauweren. Nadat ze vorige week meeliep in Balenciaga’s coutureshow (samen met andere beroemdheden als Nicole Kidman en Kim Kardashian), pronkt de zangeres nu met een gloednieuwe haarkleur in campagnefoto’s voor haar nieuwste collectie in samenwerking met Puma. Op de beelden zien we Dua Lipa met roze haar.

Dua Lipa heeft nu roze haar

Pink make the boys wink“, schrijft haar hairstylist Chris Appleton, die onlangs nog het kapsel van Jennifer Lopez deed. Appleton deelt een reeks foto’s van achter de schermen bij de shoot op Instagram. Dua’s ravenkleurige haar is niet meer – ook al is het hoogstwaarschijnlijk alleen voor de shoot. (Grote kans namelijk dat de knallende tint roze een pruik is).

De nieuwe kleur, die inspeelt op de huidige Barbiecore-trend, is onvervalst levendig. Om ook zo’n krachtige tint te creëren, kun je gebruik maken van Bleach Londons The Big Pink Super Cool Color, een semi-permanent kleurmasker dat in slechts 30 minuten een schitterende kleur geeft (aan voorgelicht haar). Als je donker haar hebt, moet je het eerst ontkleuren om een vergelijkbare kleurdiepte te krijgen.

Liefde voor roze

Het is niet de eerste keer dat Dua Lipa experimenteert met roze haar. In april 2020 verfde haar toenmalige vriend, Anwar Hadid, haar peroxideblonde lokken lichtroze. Kort daarna werd een grote haartrend geboren: een tijdje lang probeerde iedereen aardbeientinten. En nu is het de perfecte tint om straks een beetje helderheid van de zomer in de herfst te brengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1)