joe-jonas-en-sophie-turner-verwelkomen-hun-tweede-kindje-216882
©Getty Images

Nóg meer babyvreugde op deze vrijdag. Na het nieuws dat Negin Mirsalehi is bevallen van haar eerste kind, zijn felicitaties ook op hun plaats voor Sophie Turner en Joe Jonas. Het Hollywood-koppel heeft namelijk hun tweede kindje verwelkomd, zo melden meerdere bronnen.

Joe Jonas en Sophie Turner verwelkomen tweede kindje

“Joe en Sophie zijn blij om de komst van hun kleine meisje aan te kondigen”, vertelt een vertegenwoordiger aan People. Hun eerste kind, een dochter genaamd Willa, zag het levenslicht in juli 2020.

Turner sprak eerder over haar liefde voor het moederschap. “Het is mijn favoriete baan die ik ooit heb gehad”, schreef Turner op haar Instagram Stories voor de Britse Moederdag in 2021. Ze deelde ook dat ze gelooft dat het haar beter heeft gemaakt in haar werk. “Het heeft me een betere actrice gemaakt, omdat ik moeder ben geworden – want de enige manier om een echt briljante acteur te worden is om zoveel mogelijk van het leven te ervaren en die ervaringen in te brengen”, vertelde ze aan The Wrap.

High-fashion zwangerschapsmoment

Turner heeft haar zwangerschap over het algemeen verborgen gehouden, maar ze had wel een high-fashion zwangerschapsmoment tijdens het Met Gala in mei dit jaar. Zo showde ze haar babybuik in een opvallende zwarte jurk met geborduurde details uit de Cruise 2016-collectie van Louis Vuitton.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.