dit-is-de-astrologie-achter-de-relatie-van-zoe-kravitz-en-channing-tatum-216637
©ANP

Zoë Kravitz en Channing Tatum zijn al sinds vorig jaar aan het daten, maar houden hun relatie nogal on the low. We hebben een paar fantastisch knappe foto’s van de twee gezien en een ding is zeker: ze zien er geweldig uit samen. Omdat we het liefst álles willen weten over de relatie van dit knappe koppel, raadplegen we de astrologie. Dit is wat de horoscopen van Zoë Kravitz en Channing Tatum verklappen over hun match.

De astrologie achter de relatie van Zoë Kravitz en Channing Tatum

Zoë Isabella Kravitz werd geboren op 1 december 1988 in Los Angeles, Californië. Zij kwam ter wereld om 2:00 a.m. Dit betekent dat haar zon in het vuurteken Boogschutter staat. Channing Tatum werd geboren op 26 april 1980 in Cullman, Alabama. Helaas is er van hem geen betrouwbare geboortetijd te vinden. Dat wil echter niet zeggen dat we de horoscopen van dit koppel niet naast elkaar kunnen leggen. We werken met de informatie die er wel is, want ook daaruit is een interessante conclusie te trekken.

We weten dat het zonneteken van Zoë Boogschutter is. Channing zijn zon staat in het aardse teken Stier. Over het algemeen is dit geen hele goede match. Dat komt omdat Boogschutters erg van het avontuur zijn. Ze zijn dol op nieuwe indrukken en hun nieuwsgierigheid is oneindig. De Stier houdt daarentegen van zekerheid. Dit teken is dol op comfort, luxe en weten waar hij aan toe is. Stabiliteit is key voor de Stier, en dat spreekt de hang naar vrijheid van de Boogschutter tegen. Gelukkig zijn zonnetekens niet het belangrijkste als het op astrologische compatibiliteit aankomt.

Emotioneel op een lijn

Moving on dus en dat ziet er direct al beter uit. Zoë en Channing hebben hun maan allebei in het teken Maagd staan. Dat zorgt ervoor dat ze op emotioneel vlak op een lijn liggen. Zo vinden de twee het prettig elkaar op praktische manieren te helpen. Ze steken graag de handen uit de mouwen en zien precies waar verbeterpunten liggen. Zo helpen ze elkaar ontwikkelen. Ondanks dat is maan in Maagd niet de makkelijkste plaatsing om te hebben. Het kan ervoor zorgen dat je moeite hebt je eigen emoties te begrijpen. Als we kijken naar wat dit betekent voor Zoë en Channing, maakt het feit dat ze deze plaatsing allebei hebben het echter een stuk makkelijker. De kans is groot dat ze op een vergelijkbare manier proberen hun eigen (en elkaars) emoties te begrijpen.

Onvermijdelijke aantrekkingskracht

Niet alleen zien Zoë en Channing eruit als ’s werelds meest aantrekkelijke koppel; ze vinden elkaar ook écht woest aantrekkelijk. Op het vlak van romantische aantrekkingskracht scoren deze twee een tien. Dat hebben ze veelal te danken aan hun Venus- en Marsplaatsingen. In de astrologie is Venus de planeet van liefde en relaties. Mars is de planeet van passie en aantrekkingskracht.

Zoë heeft haar Venus in Schorpioen staan. Dit zorgt ervoor dat zij zoekt naar diepgang en intensiteit in haar relaties. Channing heeft zijn Venus in het teken Tweelingen staan. Als je die twee tekens naast elkaar bekijkt (Schorpioen en Tweelingen), is dat niet per se een hele goede match. Met Venus in Tweelingen ben je continu op zoek naar mentale stimulatie en impulsen. Je kunt snel verveeld raken en deze stimulatie bij een ander gaan zoeken. Niet ideaal voor een Schorpioen-Venus, die moeite kan hebben met vertrouwen en je pas na een aantal vertrouwenstests écht dichtbij durft te laten komen.

Maar, er is een maar. Channing Tatums Venus in Tweelingen is in zijn complete profiel (bestaande uit veel praktische aardetekens) juist een breath of fresh air. Deze plaatsing past perfect bij de vurige invloed die zo in Zoë’s profiel aanwezig is, omdat het Channing (zeker op het gebied van liefde) net iets minder star en serieus maakt. Daaraan draagt ook planeet Mars bij. Deze staan bij Zoë en Channing allebei in vuurtekens. Zo heeft Zoë haar Mars in het vuurteken Ram staan. Channing heeft Mars in Leeuw staan. Beide tekens zijn uiterst gepassioneerd, wat zonder twijfel bijdraagt aan de ongelofelijke aantrekkingskracht tussen deze twee.

Vrijheid versus stabiliteit

De astrologie achter de relatie van Zoë Kravitz en Channing Tatum laat zien dat ze niet het meest compatibel zijn. Gelukkig betekent dit niet dat een happily ever after er niet inzit voor Zoë en Channing. Zolang Zoë een manier vindt om zich vrij te voelen in haar relatie met Channing – en Channing haar die vrijheid kan geven terwijl hij voor zichzelf een gevoel van zekerheid en stabiliteit kan bewaken –  komen ze er samen wel uit. En als het eens botst, dan bestaat er altijd nog zoiets als steamy make-up sex (wat in het geval van Zoë en Channing ongetwijfeld wonderen kan verrichten).

Bente de Bruin is journalist, astrologie-expert en auteur van het boek ‘Het staat (niet alleen) in de sterren’. Voor Vogue.nl duidt ze astrologie-onderwerpen en verbindt ze sterrenbeelden aan stijl, trends, (liefdes)relaties en carrièrekeuzes.