zoe-kravitz-en-channing-tatum-maken-zeldzame-verschijning-in-minimalistische-looks-210151
©ANP

Je hebt beroemde koppels waar we relatief veel over weten en je hebt beroemde koppels waarover we vrijwel niets weten. In die laatste categorie vallen Zoë Kravitz en Channing Tatum. De twee zijn al sinds vorig jaar een item, maar verschijnen nauwelijks in het openbaar. Begin deze week maakt het stel een uitzondering en zien we Zoë en Channing hand in hand op straat in minimalistische looks. Hebben we hier te maken met het nieuwste best geklede koppel van Hollywood?

Zoë Kravitz en Channing Tatum in minimalistische looks

Hoewel er in de mode een tijdperk van maximalisme lijkt te zijn aangebroken, bewijzen Zoë Kravitz en Channing Tatum dat alles niet verloren is voor de minimalist. Afgelopen paasweekend werd het mysterieuze Hollywood-koppel gefotografeerd terwijl ze hand in hand wandelen in Mayfair, Londen. Beiden gekleed in op elkaar afgestelde outfits in een neutraal, aards kleurenpalet. Daarmee zijn de twee hét toonbeeld van smart casual.

Zoë Kravitz en Channing Tatum in minimalistische looks
©ANP

De Batman-actrice draagt een look die kenmerkend is voor haar minimalistische maar altijd coole stijl. Zo zien we Kravitz in een lange grijze coltrui, een roestkleurige wijde pantalon en een oversized zwarte mantel. Ze maakt het af met een zandkleurige ovale zonnebril, een paar zwarte ballerina’s en – uiteraard, als gezicht van het merk – een Saint Laurent-tas. De Magic Mike-acteur matcht met zijn vriendin, en draagt een chocoladebruine jas, een navy shirt, een beige broek en een paar donkerblauwe slip-ons.

De relatie van Zoë Kravitz en Channing Tatum

Het is een zeldzame publieke verschijning van het stel. Kravitz en Tatum daten sinds vorig jaar zomer, maar zijn slechts een paar keer samen gespot. Zo werden de twee vastgelegd door paparazzi in New York, onder meer bij het Met Gala. Sindsdien houden ze hun relatie buiten de schijnwerpers. Wellicht komt daar nu meer verandering in. Als we op deze matching looks moeten afgaan, kunnen we veel verwachten van het koppel.