bella-hadid-maakt-zeldzame-verschijning-met-vriend-marc-kalman-tijdens-milan-fashion-week-206453
©ARNOLD JEROCKI/GETTY IMAGES

Milan Fashion Week herfst/winter 2022 is officieel van start gegaan. Voor de gelegenheid maakt Bella Hadid haar rentree in de straten van de Italiaanse stad – vergezeld door haar vriend Marc Kalman, met wie ze al een paar maanden aan het daten is.

‘Fashion week official’

Hoewel Bella Hadid en Marc Kalman al sinds de zomer van 2021 een aantal keer (discreet) samen zijn gezien, is dit een echte publieke verschijning voor het stel. Marc steunt zijn vriendin, die de Fendi herfst/winter 2022-show opende in een pastelkleurige naked dress. De twee lijken erg close en zijn een en al glimlach bij de uitgang van de show. Ze mogen zich nu fashion week official noemen.

We zien Hadid in een comfy zwarte outfit met een pop of colour. Zo draagt het supermodel een gele gebreide trui over haar schouders. Ze maakt haar look af met een vintage Chanel-tas, leren veterlaarzen en een zwarte zonnebril. Haar outfit past – hoe kan het ook anders – precies in het straatje van de Y2K-revival, die nog altijd het modebeeld domineert. Kalman gaat voor een sportieve look, bestaande uit een hoodie, cargobroek, gebreid gilet en Dr. Martens.

Bella Hadid en Marc Kalman tijdens Milan Fashion Week
©ARNOLD JEROCKI/GETTY IMAGES

Bella Hadid en Marc Kalman

De vonk tussen het 25-jarige model en de artistiek directeur sloeg over tijdens een feestje in New York, georganiseerd door de Kardashian-zussen. Het koppel had elkaar al eens eerder ontmoet via wederzijdse professionele projecten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.fr.