blij-babynieuws-negin-mirsalehi-is-bevallen-van-haar-eerste-kindje-213376
©ANP

Congratulations are in order voor Negin Mirsalehi, die bevallen is van haar eerste kindje. De ondernemer, influencer en Vogue-coverster en haar verloofde Maurits Stibbe zijn op 11 juli de trotse ouders geworden van een jongetje. Dat maakte Negin gisteravond bekend op Instagram met twee lieve foto’s.

Negin Mirsalehi bevallen

Op het eerste beeld zien we Negin in bed liggen met het kleintje in haar armen, terwijl Maurits ernaast staat en zijn nieuwe gezin liefdevol aankijkt. Het tweede beeld toont alleen Negin samen met haar zoon, wiens naam ze ook meteen bekend heeft gemaakt met de post. De kersverse ouders hebben gekozen voor de naam Sam Eduard Stibbe Mirsalehi. “Nothing compares to this love“, schrijft Negin bij de beelden.

Het is het eerste kindje voor de 33-jarige Negin en de 36-jarige Maurits. In januari dit jaar deelde het stel het nieuws samen een kindje te verwachten. Negin maakte haar zwangerschap destijds aan de wereld bekend via Instagram. De post, die meer dan een miljoen likes kreeg, ging gepaard met een prachtige foto van het stel. Daarop zien we Negin in een nauwsluitende, poederroze jurk op het strand in Dubai, met de armen van Maurits om haar heen.

Zwangerschapslooks

Vanaf het moment dat Negin haar babynieuws met de wereld had gedeeld, serveerde ze de ene na de andere stunning look, waarin ze trots haar baby bump aan de wereld toont. Van nauwsluitende, felgekleurde jurken tot head-to-toe designeroutfits tijdens fashion week, naast Rihanna biedt ook Negin de nodige inspiratie wat betreft maternity style. En natuurlijk altijd met het ultieme accessoire: haar lange, glanzende lokken.

Droom in vervulling

De komst van het kleintje is een droom die in vervulling gaat voor het koppel. Er ging namelijk veel leed aan vooraf. Zo kregen Negin en Maurits twee jaar geleden te horen dat een zwangerschap lastig zou worden en misschien zelfs nooit zou gebeuren. “De arts zei dat ik hormonaal gezien bijna in de menopauze zat. Ik kon alleen maar huilen”, vertelde ze in een openhartig interview met Vogue.