jennifer-aniston-is-nog-altijd-de-koningin-van-de-kapsels-met-jaloersmakende-beach-waves-217938
©ANP

Zowel op het strand als daarbuiten serveert Jennifer Aniston het hele jaar beach waves die gemakkelijk na te bootsen zijn. De warrige, golvende lokken zijn inmiddels kenmerkend geworden voor de actrice. (Of zoals haar hairstylist Chris McMillan ooit aan Vogue vertelde: “Jen houdt niet van een gefabriceerde krul”.)

De geboren en getogen Californische heeft voor haar laatste uitstapje naar het strand geen overdreven beautystrategie bedacht. Op een nieuwe Instagramselfie geniet ze van de zon met een stijlvolle strohoed op haar zilte, luchtgedroogde lokken.

De ‘beach waves’ van Jennifer Aniston 

Of ze nu au naturel zijn door een duik in de oceaan of verfijnd met hulp van Anistons haarverzorgingslijn Lolavie (als dat laatste het geval is, vermoeden we dat haar coupe het werk is van een paar sprenkeltjes van haar Glossing Detangler en/of Perfecting Leave-In), ze herinneren ons eraan dat er niets meer ‘zomer’ schreeuwt dan doorleefde, perfect golvende lokken.

Het California cool-gevoel wordt nog meer versterkt door haar typische zonovergoten blonde highlights. Die bezorgden haar de officieuze titel ‘the original bronde’ volgens haar kleurspecialist Michael Canalé, die al meer dan 30 jaar in het vak zit. De combinatie van een laissez-faire textuur met een stralende gouden kleur zorgen ervoor dat de kenmerkende beach waves van Jennifer Aniston hun beste leven leiden op het strand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US