jennifer-lopez-begint-de-zomer-met-een-nieuwe-pony-en-melting-honey-highlights-258949
©ANP/Broadimage/Shutterstock

Terwijl de meeste mensen overwegen om hun haar korter te laten knippen voor de zomermaanden, heeft JLo andere ideeën. Sterker nog, ze heeft het tegenovergestelde gedaan voor haar nieuwe kapsel. Jennifer Lopez kiest voor een gelaagde pony, een kleur die we heel toepasselijk ‘bronde’ noemen en zomerse, warme highlights die haar gezicht perfect omlijsten.

Jennifer Lopez met nieuwe pony

De nieuwste make-over van de ster draait dus om haar nieuwe pony, waardoor ze er nog jeugdiger uitziet dan voorheen – als dat überhaupt mogelijk is. De nieuwe coupe werd geknipt door een van haar vertrouwde kappers, Lorenzo Martin.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Martin deelt de resultaten van Lopez’ restyle op zijn Instagramaccount. En hoewel we vermoeden dat hier stiekem extensions zijn geplaatst om body, beweging en lengte toe te voegen, moeten we toegeven: de look werkt goed voor de actrice. De gelaagde pony doet denken aan Brigitte Bardot en Jane Birkin, en is een geweldige stijl om te proberen als je op zoek bent naar een flatterende coupe die de ogen omlijst en de aandacht op een subtiele manier trekt zonder te opvallend te zijn.

Zomerse ‘melting honey’ highlights

Maar het is niet alleen de pony van JLo die opvalt. Ook Lopez’ nieuwe haarkleur genaamd ‘melting honey’ trekt de aandacht. Het is een uitloper van de bronde haarkleurtrend (een mix van brunette en blond) en bevat lichtere highlights op strategische punten in het kapsel om de gloed van het gezicht te verwarmen en de huid er zichtbaar jeugdiger uit te laten zien.

En als het goed genoeg is voor JLo, dan is het zeker weten goed genoeg voor ons.