de-doorzichtige-roze-manicure-van-jennifer-lopez-is-nu-al-een-zomerfavoriet-256370
©Getty Images

In de wereld van Jennifer Lopez is een zondagse manicure er een die subtiel is met een memorabele twist, klaar om de komende verplichtingen en feestelijkheden van de aankomende week te doorstaan. Nagelartiest Tom Bachik trakteerde Instagram op zijn nieuwste nagelcreatie voor de superster: een glinsterende, doorzichtige roze manicure die perfect aansluit bij de nieuwe, minimalistischere stijl van Jennifer Lopez.

De roze manicure van Jennifer Lopez

In plaats van een echte blush tint koos Bachik voor een transparante, nauwelijks zichtbare roze kleur die doet denken aan ragfijne tule. Hij maakte de manicure nog romantischer door een subtiel laagje glitter toe te voegen. Het resultaat is draagbaar en ultiem chic. Een combinatie die ideaal is voor de lente en de zomer, waarin mensen in de tuin werken, met (buiten)serviesgoed in de weer zijn en naar lectuur bij het zwembad grijpen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dat Bachik de kleur roze – die je meteen doet denken aan heersende trends als Barbiemania en Y2K – ingetogen benadert, is een welkome verschuiving. Daarnaast is het ook in lijn met de recente behoefte aan chique looks die een statement maken door pure eenvoud.

Een doorschijnende roze manicure zoals die van Jennifer Lopez is onze nieuwe zomerfavoriet. Een look die bovendien perfect is voor elke nagelvorm.