de-lipglossnagels-van-jennifer-lopez-wil-je-deze-winter-proberen-240076
©Getty Images

Tegenwoordig is het beautylandschap bijzonder dewy – vooral voor Jennifer Lopez. Van glanzende huid en nagels (bedankt, Hailey Bieber) tot op winterweer geïnspireerde highlighter, mat is ingeruild voor een afwerking die glasachtig, glanzend en luxueus aanvoelt. De nieuwste versie? ‘Lipglossnagels’, een TikTok-trend die perfect werd toegepast door Lopez en haar nagelartiest Tom Bachik.

De ‘lipglossnagels’ van Jennifer Lopez

De aantrekkingskracht van lipglossnagels is de brede interpretatie van de nagellook – in principe is de enige vereiste een ‘wetlook’ oppervlak. Lopez koos voor een amandelkleurige tint die matcht met haar huidskleur (de lipgloss-achtige laag op haar nagels was een op maat gemaakt mengsel van Bachik, ontworpen om de huidskleur van de superster te accentueren). Om de tint te versterken, bracht Bachik een dun randje zilveren glitter aan die matcht met de fonkelende sieraden van JLo. Het resultaat? Een sprankelende nagellook met een million dollar-uitstraling.

Of je nu de voorkeur geeft aan een soortgelijke rich girl-manicure of iets met een zoetere kleur, je liefde voor lipgloss heeft officieel een nieuw canvas gekregen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.