de-mokka-manicure-van-jennifer-lopez-is-de-ultieme-nagelkleur-voor-de-herfst-228618
©Getty Images

Onderschat nooit de kracht van een dromerige neutrale kleur. Of het nu weelderig en diep of gebruind en vederlicht is, een goed geselecteerde tint kan dienen als het ultieme accessoire. De mokka-manicure van Jennifer Lopez is hier het perfecte voorbeeld van.

Mokka-manicure van Jennifer Lopez

Als Jennifer Lopez ergens fan van is, is het wel een neutrale doch verzorgde manicure. Na een milky manicure voor haar bruiloft, laat J. Lo ons nu de herfstvariant zien: mokkakleurige nagels. Op de foto die haar nagelartiest Tom Bachik deelde, zien we de zangeres met amandelvormige nagels in de warme tint. Het is een kleur die de ideale match is met zowel oversized breisels als looks waar meer huid te zien is.

Bachik bedacht de go-to-kleur van de zangeres zelf. Dit deed hij door nagellak van het merk CND in de kleur Rubble te mixen met een vleugje Field Fox, om zo uiteindelijk de perfecte tint te krijgen. Het is niet de eerste keer dat de nagelartiest de zangeres en actrice voorziet van een herfstige manicure. Ook tijdens de lente/zomer 2023-show van Ralph Lauren wist hij haar nagels een prachtige najaarstint te geven: wijnrood.

Tip van nagelartiest Tom Bachik

“Ik houd van de hele sfeer”, zegt Bachik. “Rijke mokkatinten tot diepe chocoladekleuren geven elke manicure warmte en verfijning.” Hij voegt eraan toe dat de beste herfstlook – het type “waar je helemaal warm en donzig van wordt” – niets anders is dan een verfijnde manicure. “Niets erger dan een geweldige kleur die wordt verspild aan niet-verzorgde nagels”, merkt hij op. “Focus op de juiste voorbereiding voordat je naar de nagellak reikt.”

Dus, breng een bezoekje aan de nagelsalon om helemaal in het seizoen te komen. En bedenk: de mokka’s van dit jaar zijn niet alleen drinkbaar, maar ook draagbaar.