jennifer-lopez-showt-de-perfecte-herfstmanicure-en-haar-klassieke-nagellak-kost-slechts-10-euro-227816
©ANP

Als het om nageltrends gaat, is Jennifer Lopez altijd op de hoogte – en haar laatste manicure is daarop zeker geen uitzondering. Tijdens de lente/zomer 2023-show van Ralph Lauren in Los Angeles die ze vorige week bezocht met haar man Ben Affleck, droeg de actrice en zangeres een zwarte, lange omslagjurk met krijtstreep en een bijpassende hoed. Maar ook showde Lopez de perfecte manicure voor de herfst.

De herfstige manicure van Jennifer Lopez

Nagelstylist Tom Bachik is verantwoordelijk voor de wijnrode manicure van Jennifer Lopez. Hoe hij precies te werk is gegaan? Bachik lakte haar nagels met twee dunne lagen van Essie’s bestseller Bordeaux, en daaroverheen ging een topcoat met hoogglans. “Korte, sterk natuurlijk gevormde nagels helpen de kleur te knallen”, zegt de nagelstylist over de glamoureuze manicure van de superster.

De wijnkleur op J.Lo’s nagels is weliswaar een weelderige tint, maar de kleur rood is heel veelzijdig dit seizoen. Vooral tijdens het feestseizoen is de kleur een groot favoriet, bijvoorbeeld tijdens kerst en oud en nieuw. In het licht van de op Y2K geïnspireerde pastels en glimmende kleuren lijkt Lopez’ manicure eenvoudig, maar dat is zeker niet het geval. In tegendeel, een donkerrode manicure is niet voor niets een herfstklassieker. Eentje die Jennifer Lopez als geen ander rockt.

Essie Nail Polish in Bordeaux, € 10

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.