nageltrend-alert-milky-nails-zijn-populair-en-jennifer-lopez-is-fan-221871
©ANP

Milky nails zijn helemaal hot and happening. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt de nagellook op een mooi glas melk. De trend, die zich kenmerkt door een melkkleurige basislaag is onder meer geliefd bij Jennifer Lopez, Lizzo, Victoria Beckham en Hailey Bieber. Ook wij zijn fan van de chique nagellook. Scroll naar beneden en ontdek de mooiste milky nails op Instagram.

Milky nails à la Jennifer Lopez zijn een ding

De nageltrend werd eerder al gespot bij Hailey Bieber tijdens het Met Gala 2022 en Victoria Beckham’s manicure tijdens de Jacquemus modeshow, maar de online obsessie begon na het tweede huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck. Op de prachtige huwelijksfoto’s in Las Vegas zien we Lopez met de populaire nageltrend. Ofwel, ‘the new French manicure’, zoals veel fans het op TikTok noemen (de #milkynails hashtag heeft al 9,8 miljoen views op TikTok).

Jennifer Lopez droeg ook op haar huwelijksreis naar Capri de melkkleurige, wit getinte nagels. Milky nails is een zachte en subtiele kijk op de jaren 90 French manicure, die de afgelopen paar zomers nieuw leven is ingeblazen. Deze keer is er geen duidelijk contrast tussen de lichtroze basis en de helderwitte tip, maar lopen de twee kleuren in elkaar over in een mooie melkachtige mani-tint. Ook niet geheel onbelangrijk: de nagellook past bij elke outfit.

Zien: de mooiste milky nails op Instagram

Lang, kort, doorzichtig of iets opvallender door bijvoorbeeld de toevoeging van wat glitters. Je kunt verrassend genoeg veel kanten op met de subtiele nagellook. Als je de volledige look van J.Lo wilt, kun je het beste kiezen voor lange en amandelvormige nagels. Bekijk hieronder de mooiste milky nails op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @ohmynaillss

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nala.Nails (@nala_nailsss)