jennifer-lopez-en-ben-affleck-zijn-getrouwd-tijdens-een-intieme-ceremonie-in-las-vegas-216952
©Getty Images

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn officieel getrouwd! Het stel zei elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie in Las Vegas dit weekend, meldt People. Volgens gerechtelijke documenten verkregen door de publicatie, verkreeg het duo hun huwelijkslicentie in Clark County, Nevada.

Ben Affleck en Jennifer Lopez getrouwd

Hoewel er weinig bekend is over de ceremonie zelf, die plaatsvond op zaterdag 16 juli, hield het stel hun bruiloft naar verluidt privé en klein. “Het was super, super klein”, vertelt een bron aan People. “[Jennifers] moeder en kinderen waren er. Ze wilden gewoon getrouwd zijn, dus zijn ze getrouwd.” Volgens documenten verkregen door de Los Angeles Times, heeft Lopez ook haar naam wettelijk veranderd in Jennifer Affleck.

Twee jurken

Voor haar bruiloft droeg J.Lo twee bruidsjurken. In de nieuwsbrief van haar eigen platform On The JLo bevestigde Jennifer niet alleen haar huwelijk met Affleck, maar onthulde ze ook dat ze “een jurk uit een oude film” droeg. Het gaat om een wit mouwloos exemplaar, vermoedelijk een vintage vondst, zo weet Page Six. Haar andere bruidsjapon is een kanten off-shoulder korsetjurk met lange mouwen, een sweetheart-halslijn en een met kant afgezette sluier van Zuhair Murad.

Zuhair Murad jurk
©Zuhair Murad

Tweede poging

Het stel verloofde zich al in april van dit jaar. De twee kondigden hun relatie in mei 2021 aan, waarmee ze hun vroegere romance nieuw leven inbliezen die in het begin van de jaren ’00 veel krantenkoppen domineerde. Affleck en Lopez ontmoetten elkaar tijdens de opnames van hun film Gigli uit 2001 en waren eind 2002 verloofd. Uiteindelijk gingen ze in 2004 uit elkaar, waarbij ze overmatige media-aandacht aanhaalden als reden voor de breuk.

“Ik voel me zo gelukkig en trots om bij hem te zijn”, zei Lopez eerder dit jaar over Affleck. “Het is een mooi liefdesverhaal dat we een tweede kans hebben gekregen… Ik voel me gewoon heel gelukkig om in een relatie te zitten die zo liefdevol is, en ik wil er alles aan doen om dat te beschermen en veilig te houden.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.