hier-hingen-jennifer-lopez-en-ben-affleck-uit-in-plaats-van-op-het-met-gala-211177
©ANP

Hoewel de hoogzwangere Rihanna toch wel het grootste gemis was op het Met Gala afgelopen maandag, zorgden ook lovebirds Jennifer Lopez en Ben Affleck voor teleurstelling onder het grote publiek. In plaats van hun eerste grote rodelopermoment te pakken na hun verloving, schitterden zij door afwezigheid. Maar als de twee niet op hét mode-event van haar jaar waren, samen met de rest van Hollywood, waar hing het duo dan uit?

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Het stel kiest ervoor om aan de West Coast te blijven, in plaats van naar New York af te reizen. Waarom het veelbesproken koppel besluit het gala over te slaan, is onduidelijk. Dat de twee inderdaad in hun nieuwe woonplaats Los Angeles zijn gebleven, is gebleken nu het stel daar weer is gespot. Hand in hand verschijnen ze bij RED Studios, een filmstudio in LA, beiden in een grijskleurige outfit.

Niet zozeer de Gilded Glamour-look waar velen op hoopten, maar desondanks een outfit waar de zangeres ons mee verrast. Een simpele white tee combineert ze met een grijze loshangende broek met vastzittende bretels en een Chanel-riem. De look stylet ze af met een zwarte Hermès Birkin bag, witte sneakers en een zonnebril. Hubby Ben bekent kleur aan zijn verloofde en draagt een grijze, linnen broek met een crèmekleurige sweater en blauwe sneakers.

Ben Affleck en Jennifer Lopez in Los Angeles
©ANP

Verloving

Bijna twintig jaar na hun eerste relatie zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck weer samen én verloofd. In 2002 beloofden de twee elkaar ook al het jawoord te geven, maar dat sprookje werd verbroken toen Jlo twee jaar later hun relatie toch verbrak. Het stel kwam in april 2021 weer samen. Een jaar later volgde dus hun verloving. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.