welkom-in-het-azuurblauwe-paradijs-van-jacquemus-nieuwe-pop-up-store-in-londen-211111

Je hebt pop-up stores en je hebt pop-up paradijzen. In die laatste categorie valt de nieuwe tijdelijke boetiek van Jacquemus in Londen. Het Franse modehuis transformeert het iconische warenhuis Selfridges in een azuurblauwe Jacquemus-beleving. Verwacht een enorme badkamer, pashokjes in zwembad-stijl en automaten waar je jouw favoriete Bambino-tas uit de muur kunt halen.

Azuurblauwe pop-up store van Jacquemus

Zoals je van Jacquemus kunt verwachten, ziet de nieuwe pop-up store eruit om door een ringetje te halen. Letterlijk alles is blauw, waardoor het zijn naam, ‘Le Bleu’, eer aandoet. Je kunt er terecht voor verschillende ervaringen, die allemaal met water te maken hebben. Zo vind je een gigantische badkamer – geïnspireerd op Simon Porte Jacquemus’ eigen badderruimte – in ‘The Corner Shop’ van het warenhuis. Daar kun je onder meer items uit de recente ‘Le Splash’-collectie shoppen.

Voor een kleedkamer in zwembad-stijl (inclusief lockers) verplaatsen we ons naar het Old Selfridges Hotel. ‘Le Vestiaire’, want dat is de naam van deze ervaring, neemt je mee door een surrealistische interpretatie van een zwembad met kamers vol 3D-belevenissen. Ook deze complete ruimte is in het blauw, en wel de unieke tinten van de Chiquito- en Bambino-tassen van het merk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

Tassenautomaat

Nog meer Jacquemus is te vinden in Selfridges Mews, direct achter de winkel in Oxford Street. Deze pop-up shop is 24 uur per dag geopend en verkoopt de Chiquito- en Bambino-tassen in verschillende kleuren. Niet op de gebruikelijke manier aan de kassa, maar via een heuse tassenautomaat. Na het afrekenen opent het deurtje et voila, daar is je nieuwe aanwinst. Een shopervaring om nooit meer te vergeten, denken wij zo.

De Jacquemus pop-up store is nu open voor het publiek in Selfridges, maar ook in de Selfridges Mews en in het Old Selfridges Hotel. Plan snel een bezoek, want de vorige pop-up locaties in Parijs en Milaan waren een enorm succes.