alles-over-de-nieuwe-netflix-thriller-the-mother-met-jennifer-lopez-als-huurmoordenaar-224965
©ANP

Van bruid naar bad ass mom: Jennifer Lopez kruipt in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Mother’ in de huid van een levensgevaarlijke huurmoordenaar die op de vlucht is voor gevaarlijke mannen. Ze doet er alles aan om haar dochter – die ze ooit heeft afgestaan – te beschermen. Na een jaar vol liefde – J-Lo trouwde met Ben Affleck en vierde dat zelfs meerdere keren – is de Jenny From The Block-zangeres helemaal terug.

‘The Mother’ met Jennifer Lopez

Deze keer geen mierzoete romcom dus, maar een actiethriller waarin Lopez – die overigens ook co-producent is van de film – de hoofdrol speelt. De eerste trailer is afgelopen week online verschenen. Daarin zien we Lopez’ personage (een huurmoordenaar) trainen in de besneeuwde wildernis (ze doet pull-ups in de ijzige kou).

Jaren geleden sloeg ze op de vlucht en moest ze haar enige dochter opgeven. Nu komt ze uit haar afgelegen schuilplaats, omdat een aantal mannen het op haar gemunt heeft. Ze gaat terug naar haar dochter om ook haar te beschermen.

De cast

De cast bestaat naast Lopez ook uit de Britse acteur Joseph Fiennes — bekend van de film Shakespeare in Love en de serie The Handmaid’s Tale — en rapper en acteur Omari Hardwick. The Mother is vanaf 23 mei op Netflix te zien.