zien-jennifer-lopez-als-huurmoordenaar-in-de-officiele-trailer-van-netflix-film-the-mother-224965
©ANP

Na een jaar vol liefde – JLo trouwde met Ben Affleck en vierde dat zelfs meerdere keren – is de Jenny From The Block-zangeres helemaal terug. Van bruid naar bad ass mom slash huurmoordenaar: Jennifer Lopez kruipt in de nieuwe Netflix-thriller The Mother in de huid van een levensgevaarlijke huurmoordenaar die op de vlucht is voor gevaarlijke mannen. Ze doet er alles aan om haar dochter – die ze heeft afgestaan – te beschermen. Nu is de eerste officiële trailer van de film vrijgegeven, waarin we de zangeres in een compleet ander daglicht zien.

The Mother met Jennifer Lopez

Deze keer geen mierzoete romcom dus, maar een actiethriller waarin Lopez – die overigens ook co-producent is van de film – de hoofdrol speelt. De strekking van de film luidt als volgt: “De actiefilm volgt een dodelijke vrouwelijke moordenaar (Jennifer Lopez) die al jaren op de vlucht is. Ze wordt gedwongen uit haar schuilplaats te komen om de dochter die ze achterliet te beschermen tegen gevaarlijke aanvallers.” De film speelt zich af in de wildernis van Alaska.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De cast

De cast bestaat naast Lopez ook uit Britse acteur Joseph Fiennes. Hij is bekend van de film Shakespeare in Love en de serie The Handmaid’s Tale. Naast hen speelt ook rapper en acteur Omari Hardwick een rol in de actiefilm. Tot slot maakt Sopranos- en Nurse Jackie-ster Edie Falco een verschijning. Zij vertelt Lopez dat ze moet verdwijnen om haar dochter – gespeeld door Lucy Paez – veilig te houden. De Mexicaans acteur Gael García Bernal speelt een van haar tegenstanders.

De releasedatum

Jennifer Lopez-fans hoeven niet meer lang te wachten: The Mother is vanaf 12 mei te zien op Netflix.

De trailer 

Nadat er afgelopen september al een teaser werd vrijgegeven, is nu de officiële trailer hier. Op de beelden zien we Lopez’ personage trainen in de besneeuwde wildernis. Zo doet ze pull-ups in de ijzige kou voor haar nieuwe missie. Ook zien we hoe ze haar dochter wil beschermen die wordt ontvoerd uit een speeltuin, wat leidt tot een intense achtervolging.