jennifer-lopez-schittert-in-nieuwe-campagnevideo-van-coach-met-zichzelf-221487
©Tyler Mitchell/Coach

Jennifer Lopez is geen onbekende als het op campagnes van modehuizen aankomt. De zangeres en actrice was al eens het gezicht van Versace en Guess, en ook prijkt ze regelmatig op campagnebeelden van Coach. Ook nu weer – en wel op een heel bijzondere manier. Zo schittert de pasgetrouwde superster in een campagnevideo van het New Yorkse modelabel, waarin we dubbel zien. Jennifer moet namelijk de spotlight delen met… zichzelf.

Jennifer Lopez in campagnevideo van Coach

“Ze heeft al veel interviews gegeven, maar deze is net een beetje anders”, lezen we onder de nieuwe campagnevideo van Coach op Instagram, waarin de hoofdrol niet weggelegd is voor één Jennifer Lopez, maar voor twee. Meet Jennifer Lopez én J.Lo die met elkaar in gesprek gaan en discussiëren over wie de mooiste Coach-tas heeft. “Ik dacht dat dit mijn tijd was?” zegt de ene Jennifer verontwaardigd, waarna de andere zegt dat “ze dit altijd doet”.

Vervolgens worden de tassen uitvoerig besproken, met hilarische quotes als “deze is een grote hit, net als ik” en “deze is star-studded, STAR-STUDDED”. Na enige woordenwisseling zijn de dames het met elkaar eens dat de tassen goed bij elkaar passen. Een vriendschap lijkt geboren. “Dit was leuk, laten we snel eens lunchen”, zegt J.Lo, waarop Jennifer reageert met: “Laat jouw mensen mijn mensen bellen”. Bekijk hieronder de komische campagnevideo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Coach (@coach)