jennifer-lopez-gaat-voor-all-white-tijdens-tweede-huwelijksreis-in-milaan-221083
©Mimmo Carriero/ipa-agency.net/Shutterstock

Bijna elk moment van Jennifer Lopez en Ben Afflecks relatie is door de paparazzi gedocumenteerd. Hetzelfde zal ongetwijfeld gelden voor hun tweede huwelijksreis, na het grootse huwelijksfeest van het stel in Georgia afgelopen weekend. Dat betekent: een geheel nieuwe J.Lo-vakantiegarderobe om te ontleden.

Jennifer Lopez en Ben Affleck op tweede huwelijksreis

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn naar Italië gevlogen na hun extravagante bruiloft voor een tweede huwelijksreis. De eerste vond plaats in Parijs, waar de twee toeristische trekpleisters bezochten, een boottocht over de Seine maakten en uitgebreid uit eten gingen. Het koppel werd onlangs gespot tijdens een romantische avond aan het Comomeer. Daar verscheen Jennifer in een zwierige gele Farm Rio-jurk en met goudkleurige sandalen aan haar voeten.

In Milaan gaat de zangeres en actrice over op city chic – én bruidswit – voor een shoppingtrip met haar kersverse echtgenoot. Zo draagt Lopez een wijde broek met hoge taille, een croptop en plateausandalen. Daarmee combineert de 53-jarige superster drie trends in één outfit. Ze maakt haar look af met een fedora en een bedrukte Christian Louboutin-tas. Aan haar zijde zien we Affleck in jeans, sportschoenen, een T-shirt en een blauw overhemd.

Honeymoongarderobe

Voor de reis naar Parijs pakte Lopez vooral veel romantische jurken in, variërend van Reformation tot Alexander McQueen, Forte Forte en Gucci. De accessoires bestonden uit tassen van Dior (vooral haar grote Book Tote) en tal van platformhakken (plus een paar teenslippers – ze is tenslotte op vakantie). De tweede huwelijksreis van het pasgetrouwde stel is nog maar net begonnen, maar er zullen ongetwijfeld nog veel meer opmerkelijke outfits volgen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.