dit-is-de-trailer-van-halftime-de-netflix-documentaire-over-jennifer-lopez-212153
©ANP

Netflix weet onze aandacht altijd weer te grijpen met steengoede documentaires over onze favoriete artiesten. (Remember Beyoncé’s Homecoming?). Volgende maand staat er een release op de planning die je wederom niet wilt missen. Zo komt de streamingdienst met Halftime, die een intiem inkijkje geeft in het leven van Jennifer Lopez. Mocht dat je niet genoeg excitement brengen: er is al een trailer.

Documentaire Jennifer Lopez

Dat Jennifer Lopez een bijzonder leven leidt, hoeven we je niet te vertellen. De zangeres en actrice treedt sinds de jaren ’90 al in het publieke oog. De nieuwe Netflix-documentaire Halftime geeft een exclusief kijkje in het leven en de carrière van J.Lo en onthult het enorme doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van de artiest. De opkomst van haar roem wordt in kaart gebracht, evenals de vele hindernissen waarmee J.Lo te maken heeft gehad. Van geruchten over divagedrag tot een verslaggever die letterlijk naar haar ‘achterste’ vraagt.

‘Halftime’ trailer

Netflix heeft zojuist de trailer van Halftime vrijgegeven, die veel goeds belooft voor de aankomende documentaire. Daarin komen zowel de positieve als de negatieve aspecten van haar publieke leven aan bod. “Ik zei een keer tegen haar: ‘Stoort dit je niet?'” horen we Lopez’ oude liefde en huidige verloofde Ben Affleck zeggen in de trailer over al de backlash waar J.Lo mee te maken kreeg. “En ze zei: ‘Ik had dit verwacht.'”

Maar, wat vooral duidelijk wordt in de trailer: ze neemt het heft in eigen handen in haar carrière en gebruikt daarbij haar stem voor een hoger doel. “Ik doe dit niet voor een award”, somt Lopez op. “Ik doe dit om contact te maken met mensen en ze dingen te laten voelen.”

Bekijk hieronder de trailer van Halftime, die vanaf 14 juni wereldwijd te zien is op Netflix. Meer ontdekken? Dit zijn de nieuwe releases van deze maand.