wat-is-er-in-mei-2022-nieuw-op-netflix-deze-titels-staan-op-vogues-watchlist-210597

Voor fans van Stranger Things is mei een goede maand: de eerste afleveringen van het vierde seizoen van de sci-fi serie verschijnen 27 mei eindelijk op Netflix. Voordat het zover is, kun je gelukkig uit de voeten met andere films en series die hun entree maken op de streamingdienst. Welke kijkwaardige titels komen er nieuw op Netflix in mei 2022? Hieronder vind je onze favorieten die op Vogue’s watchlist prijken.

Nieuw op Netflix in mei 2022

Van een gloednieuwe actiekomedie met Omar Sy in de hoofdrol tot een enorme dosis drama die gepaard gaat met het tweede seizoen van Bling Empire, dit komt er nieuw op Netflix in mei 2022.

The Circle seizoen 4 (4 mei)

Anyone can be anyone in the Circle, zoals ze zeggen in de populaire realityserie. En niets is minder waar. Deelnemers aan The Circle communiceren met elkaar via een mysterieus sociaal netwerk, terwijl ze strijden om een geldprijs. Misschien geen hoogstaand entertainment, maar wel ontzettend vermakelijk om naar te kijken.

Clark (5 mei)

Heb je je ooit afgevraagd waar de naam van het Stockholm-syndroom vandaan komt? De serie Clark vertelt het bizarre verhaal van Clark Olofsson, de omstreden Zweedse misdadiger die de inspiratie vormde voor de term. In de hoofdrol speelt Bill Skarsgård, die met zijn lichtelijk creepy-aantrekkelijke uiterlijk de perfecte belichaming is van Olofsson.

Loin du Périph (6 mei)

Je hebt maar een enkele reden nodig om de Franse film Loin du Périph (The Takedown) op je kijklijst te zetten, en dat is Omar Sy. De acteur heeft de harten van velen gestolen met zijn rollen in onder meer Intouchables en Lupin. Hij gaat hetzelfde doen in deze actiekomedie over twee agenten die na tien jaar opnieuw moeten samenwerken om een moord op te lossen.

Workin’ Moms seizoen 6 (10 mei)

De charmante Canadese komedieserie over een groep moeders die worstelen om hun persoonlijke en professionele leven overeind te houden, is terug voor een zesde seizoen. In het nieuwe seizoen zijn de kinderen van de werkende moeders weer een jaartje ouder en dat zorgt wederom voor de nodige struggles. Hilariteit gegarandeerd.

Bling Empire seizoen 2 (13 mei)

De realityserie over het luxeleven van ‘crazy rich Asians‘ Kim, Cherie, Jessey, Jane, Christine, Anna en – de minder rich – Kevin in Beverly Hills komt terug. Verwacht ook in het tweede seizoen van Bling Empire een flinke dosis drama, overdaad, romantiek en verraad.

Senior Year (13 mei)

In 2002 belandt de 17-jarige cheerleader Stephanie in een coma. Twintig jaar later ontwaakt ze in een ziekenhuisbed als 37-jarige vrouw (gespeeld door Rebel Wilson). Een grote schok, aangezien ze nu dertiger is, geen idee heeft wie Lady Gaga is en… nog examen moet doen. Eén voordeel: Stephanie’s stijl is puur Y2K, dus anno 2022 komt ze in ieder geval volledig on trend voor de dag.

Stranger Things seizoen 4, deel 1 (27 mei)

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Stranger Things seizoen 4 komt naar Netflix. Of nou ja, het eerste deel dan – het tweede deel komt op 1 juli uit. Hopelijk krijgen we wél meteen antwoord op de zeer cliffhanger-achtige vraag wat er met Jim Hopper is gebeurd. Volgens de makers van de serie belooft dit seizoen duisterder dan ooit te worden, dus we zijn heel benieuwd.