jennifer-lopez-en-ben-affleck-verschijnen-samen-in-zwart-tijdens-lente-zomer-2023-show-ralph-lauren-227524
©AP Photo/Chris Pizzello

Na drie maanden aan wittebroodsweken is het weer back to business voor Jennifer Lopez en Ben Affleck. Het stel maakte tijdens de show van Ralph Lauren hun eerste publieke verschijning sinds hun bruiloft afgelopen zomer. Uiteraard in matchende outfits.

Lente/zomer 2023-show Ralph Lauren

Na een bomvolle modemaand besloot Ralph Lauren dat het nog niet over was met de pret. De Amerikaanse ontwerper hield donderdag zijn show voor de lente/zomer 2023-collectie. Dit gebeurde voor het eerst aan de westkust, in The Huntington in Los Angeles.

Met Hollywood om de hoek is het vanzelfsprekend dat het evenement volop bezocht werd door beroemdheden. Zo waren Laura Dern, Mindy Kaling, Chris Pine, Jessica Chastain, John Legend, Lily Colins, Sylvester Stallone en Diane Keaton van de partij. Juist, niet de minste sterren.

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Uiteraard konden ook Jennifer Lopez en Ben Affleck niet wegblijven van de show – al is het alleen al omdat Ralph Lauren de drie bruidsjurken van JLo ontwierp. Het echtpaar verscheen samen volledig in zwarte outfits en poseerde voor aanvang van de show voor de foto’s.

Voor de gelegenheid droeg Jennifer Lopez een zwarte, lange omslagjurk met krijtstreep en diep decolleté van Ralph Lauren. Dit combineerde ze met een zwart-gouden clutch, twee kettingen en een aantal ringen. Als kers op de taart en volledig in thema, maakte Lopez de look af met een cowboyhoed. Ben Affleck ging ook volledig in het zwart. Hij droeg een pak van Ralph Lauren met lakleren schoenen.

Jennifer Lopez en Ben Affleck tijdens Ralph Lauren-show in Los Angeles
©AP Photo/Chris Pizzello
Jennifer Lopez en Ben Affleck tijdens show Ralph Lauren in Los Angeles
©AP Photo/Chris Pizzello