de-micro-french-manicure-van-jennifer-lopez-is-een-must-try-voor-de-lente-248679
©Getty Images

‘Lipglossnagels’, mokka-manicure, boyfriend nails: als het op nageltrends aankomt, weet Jennifer Lopez wat ze doet. Haar nieuwste manicure die we willen kopiëren? De ‘Micro French’.

Manicure Jennifer Lopez

Nagelkunstenaar Tom Bachik deelde maandag zijn nieuwste creatie voor de popster. Op Instagram zien we een set parelmoer amandelnagels onderbroken door een bijna transparante Franse tip.

‘Micro French Fantasy’, schrijft Bachik bij de foto. In combinatie met een selectie van even etherische ringen, droeg J.Lo de beautylook naar de première van Air in Los Angeles. Ben Affleck is te zien in deze biografische film en uiteraard werd het paar liefdevol op de rode loper gespot. Tijdens de speciale avond sprak de 50-jarige acteur zijn dankbaarheid uit voor J.Lo in een speech: “Ik wil zeggen dat niets van dit alles mogelijk zou zijn – dit gezelschap, deze film, deze vreugde vanavond – zonder de liefde en steun van mijn vrouw, die meer voor mij betekent dan wat dan ook ter wereld.”

Glamoureuze gloed

Terug naar de nagels. Over alles leek nagedacht: de pure glinstering van de manicure zorgde voor een glamoureuze gloed gecombineerd met haar diamanten. Bovendien paste het perfect bij de met kristallen ingelegde Antonio Grimaldi-jurk die Lopez droeg. Toch is de elegante manicure ook subtiel genoeg voor een dagelijkse look. We sluiten dus zeker niet uit dat we dit nagelontwerp deze lente veel vaker zullen zien.