jennifer-lopez-draagt-dezelfde-jurk-als-jennifer-coolidge-in-the-white-lotus-242835
©Fabio Lovino / HBO

Jennifer Lopez verscheen tijdens een recente date met man Ben Affleck in een jurk die wel heel veel lijkt op die van Jennifer Coolidge in The White Lotus. Het is geen geheim meer dat The White Lotus een groot succes is. De cast domineerde de front row (en de catwalk) tijdens New York Fashion Week. Tanya McQuoid, gespeeld door Jennifer Coolidge, is ongetwijfeld een van de populairste personages van de show. En het lijkt erop dat Jennifer Lopez net zo’n fan van The White Lotus (en Tanya!) is als wij.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Jennifer Lopez draagt jurk van Jennifer Coolidge

Lopez (53) droeg deze week een outfit die sterk doet denken aan een look van McQuoid in de serie – in feite ís het dezelfde jurk. De look, van top tot teen Dolce & Gabbana, bestaat uit een ton-sur-ton roze midi-jurk met lange mouwen en een gouden gespriem. Onder de jurk draagt JLo een rood-gouden vierkante tas met zilveren plateau-sandalen.

Zoals schrijver Evan Ross Katz op Twitter opmerkt, is de gelijkenis tussen Lopez en Coolidge’s personage onmiskenbaar. Waarom volg je niet gewoon hun voorbeeld? Ga voor ‘Riviera chic’ tijdens je volgende date night à la JLo en Jco.

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.