jennifer-lopez-en-ben-affleck-bezegelen-hun-liefde-met-matching-tattoos-op-valentijnsdag-242560
©Getty Images

Sommige romantische gebaren zijn voor altijd – als in: fysiek permanent. Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben hun liefde deze Valentijnsdag bezegeld door bij elkaar passende tattoo’s te nemen. Het stel, dat vorig jaar trouwde, deelt beelden van de tatoeages op Instagram met een duidelijke boodschap.

Matching tattoo’s Jennifer Lopez en Ben Affleck

Commitment“, kopt Lopez bij haar Instagramselfie waarop haar kersverse tattoo te zien is, gevolgd door een infinity-emoji als een digitale weergave van de tatoeage zelf. J.Lo koos er namelijk voor om het symbool van oneindigheid te laten vereeuwigen op haar zij. “Fijne Valentijnsdag mijn schat”, vervolgt ze in de caption. Lopez deelt ook Afflecks tattoo: een set van gekruiste en gebonden pijlen, verticaal geflankeerd door een J en een B.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De 53-jarige superster vervolgt haar post met een reeks oudere en nieuwere foto’s van haarzelf en Affleck. De hashtags die Jennifer in haar caption vermeldt, verwijzen naar een soortgelijk gevoel (én naar een van Lopez’ studioalbums): #ThisIsUsThen, #ThisIsUsNow en #ThisIsMeNow. Hoewel de tattoo-ontwerpen eenzelfde fijne lijn en plaatsing delen (de zijkant van de ribbenkast), is elk stuk esthetisch afgestemd op de drager. Een pleidooi voor gecoördineerde, eerder dan volledig dezelfde, tatoeages.

De tatoeages komen een paar weken nadat Afflecks ogenschijnlijk sombere gemoedstoestand tijdens de Grammy Awards een stortvloed aan memeable content veroorzaakte, en het lijkt erop dat Lopez de zaken nu recht probeert te zetten. De belangrijkste hashtag? #CommitmentIsSexy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)