jennifer-lopez-kim-kardashian-en-oprah-poseren-samen-voor-nieuwe-a-lister-selfie-240234
©Getty Images

Na de wereldberoemde Oscar-selfie uit 2014 – met onder anderen Ellen DeGeneres, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Meryl Streep, Angelina Jolie en meer – kunnen we alleen maar dromen van meer selfies vol A-listers. Zondagavond werd dat werkelijkheid. De aanleiding? Het 25ste jubileum van make-upmerk Anastasia Beverly Hills, waar celebs als Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Oprah Winfrey op afkwamen. Het lot bepaalde dat die drie naast elkaar aan tafel zaten.

Selfie Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Oprah

Het 25ste jubileum van make-upmerk Anastasia Beverly Hills, opgericht door Anastasia Soare, was hét Hollywood-evenement van dit weekend – zo blijkt. Naast JLo en Kim K. kwamen ook Priyanka Chopra Jonas, Jessica Alba, Sharon Stone, Sofia Vergara, Alessandra Ambrosio en Heidi Klum op de met sterren bezaaide soirée af. En misschien nog wel het leukste voor ons: outsiders worden deze keer niet alleen met persfoto’s verblijd. De gasten besloten ook zélf de camera te pakken en voor groepsselfies te poseren.

Meervoud, inderdaad: de selfies werden genomen in twee merkwaardige groepen. Zo poseerden Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Oprah als noemenswaardig drietal voor een selfie. Daarop is te zien dat Kim Kardashian voor de gelegenheid een bruine straplessjurk met glitters droeg, en JLo een witte met pailletten bezaaide mini-jurk van Valentino. Tussen hen in zat Oprah, die tussen al het self-shooten door ook nog haar eigen 69ste verjaardag vierde – wat natuurlijk niet onopgemerkt voorbijging: ze kreeg tijdens het evenement een taart.

Maar het trio was niet het enige groepje celebs dat een serie selfies maakte. Ook Sofia Vergara, Heidi Klum, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Alba en Rita Wilson poseerden samen. Hoewel de foto’s de 2014 Oscar-selfie niet overtreffen, zijn het zeker snapshots voor in de boeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)