simpel-en-elegant-ook-jennifer-lopez-gaat-voor-minimalistische-look-256132
©Getty Images

Als het gaat om haar modekeuzes, gaat Jennifer Lopez meestal voor bold. Wie zou haar diepe Versace-jurk van de Grammy’s kunnen vergeten, of meer recentelijk haar luipaardlook van Valentino? Wanneer de ster zich aankleedt, wil ze de aandacht trekken. Maar het lijkt erop dat zelfs J.Lo niet immuun is voor de hardnekkige stille luxe-trend van deze zomer. We spotten Jennifer Lopez in een minimalistische look die veel stiller is dan haar kenmerkende stijl.

Jennifer Lopez in minimalistische look

Dankzij labels als Khaite, The Row en Gabriela Hearst is een verstilde elegantie nu trending – denk aan alle neutrale kleurenpaletten en subtiel maatwerk. Die gepolijste look heeft duidelijk ook effect op Lopez. De ster koos voor een klassieke witte tanktop en combineerde die met een zwarte wijde broek en een cropped vest. Haar Chanel-loafers en puffy Coach-tas hadden ook relatief discrete logo’s – in tegenstelling tot de gedurfde designer-monogrammen die ze eerder droeg. De hele look was moeiteloos en elegant op een manier die niet opvalt. Het is een dramatische verandering van bijvoorbeeld de stevige Timberlands en enorme aviator-zonnebrillen die Lopez gewoonlijk draagt.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De nieuwe stijlbenadering van Lopez is een goed teken om dit seizoen met een andere look te experimenteren. Het is duidelijk dat het voor Lopez zijn vruchten heeft afwerpt om haar kenmerkende stijl even te veranderen. Als je een minimalistische liefhebber bent, probeer dan misschien een week lang maximalistische kleding en waag je buiten die comfortzone.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.