jennifer-lopez-gespot-met-de-haarstijl-van-het-moment-de-halve-paardenstaart-252816
©Getty Images

Halve paardenstaarten zijn nu overal. De veelzijdige stijl die het beste van twee werelden biedt, heeft de afgelopen weken een revival doorgemaakt dankzij een aantal invloedrijke beroemdheden. Logisch, want het is een gemakkelijke haarstijl én het is het perfecte kapsel om je look van dag naar nacht te veranderen. Wie ook fan is van de halve paardenstaart, is Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez draagt halve paardenstaart

Jennifer Lopez is de nieuwste beroemdheid die pronkt met haar kijk op de haarstijl, hoewel Lopez geen onbekende is in de half-up half-down look. Meer recentelijk gaf de zangeres misschien de voorkeur aan gladde opgestoken kapsels, maar in het verleden spotten we haar vaker met de halve paardenstaart.

Haar nieuwe kijk op de look laat ze zien tijdens de perstour voor haar nieuwe Netflix-film The Mother. Schitterend in een maximalistische Valentino-look van luipaardprint, lovertjes, veren, was Lopez onmogelijk te missen. Haar half opgestoken, gladde kapsel complimenteerde het meer-is-meer-ensemble perfect.

Fans van de haarstijl

De trend van de halve paardenstaart was ook groot nieuws op het Met Gala, waar Emily Ratajkowski, Gigi Hadid en Rihanna allemaal verschillende manieren van de trend droegen. Of het nu gestileerd is in krullend of gepolijst en steil haar, de stijl is niet alleen een kans om los te gaan met accessoires, zoals strikken en haarspeldjes, maar het helpt ook om te pronken met je oorbellen – een bonus waarvan we vermoeden dat J.Lo een voorstander van is.

Jennifer Lopez halve paardenstaart
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.