kris-jenner-ruilt-haar-iconische-pixie-cut-in-voor-een-verrassend-nieuw-kapsel-209800
©Doug Peters/ANP

Zolang we Kris Jenner kennen, heeft de momager (lees: de opperbaas van de Kardashian-familie) een kort kapsel. Een pixie cut, om precies te zijn. We hebben nooit gedacht dat deze dag zou komen, maar na jaren komt daar nu verandering in. Zo heeft Kris haar iconische coupe ingeruild voor een compleet nieuw kapsel.

Kris Jenner debuteert nieuw kapsel

Het blijkt dat ook Kris Jenner niet immuun is voor hét trendkapsel van de afgelopen jaren: de bob. De momager debuteert haar nieuwe kapsel op haar Instagram Stories, terwijl ze zich klaarmaakt voor de launch party van haar dochters Kylie en Kendall’s samenwerking voor Kylie Cosmetics. Later op de avond wordt Jenner op straat gefotografeerd, waardoor we een beter beeld krijgen van haar nieuwe look.

We zien een rechte, slanke bob met een piekerige pony – nog steeds in haar kenmerkende zwarte haarkleur. Jenner’s bob valt net boven haar schouders, en de uiteinden zijn naar binnen gekruld op een stijlvolle, verfijnde manier. Het lijkt erop dat Kris zich heeft laten inspireren door haar moeder, Mary Jo Campbell, die een vergelijkbare look heeft. De coupe is een stuk langer dan we van de momager gewend zijn, maar ze kan het goed hebben.

Kris Jenner debuteert een nieuw kapsel
©Shutterstock/ANP

Kylie en Kendall voor Kylie Cosmetics

Kris maakt haar eerste verschijning met het nieuwe kapsel tijdens de lancering van haar dochters Kylie en Kendall’s samenwerking voor Kylie Cosmetics. Er lijkt geen beter moment voor Jenner te zijn om haar nieuwe kapsel te tonen aan de wereld. Zou het, de momager kennende, om een een pr-stunt gaan om zo de aandacht te vestigen op de kersverse samenwerking van haar dochters? Als dat zo is, heeft het in ieder geval wel gewerkt.